Αθλητισμος

Ο Μίλτος Τεντόγλου εξηγεί γιατί δεν χαιρέτησε τον Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ

«Είχα να δω τον παππού μου έναν χρόνο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μίλτος Τεντόγλου
© ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Μίλτος Τεντόγλου: Η εξήγηση για την παρεξήγηση με τον Παναγιώτη Δημάκο

Ο Μίλτος Τεντόγλου θέλησε να δώσει την απάντησή του για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε την Παρασκευή (25.8), όταν δεν χαιρέτησε τον Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτη Δημάκο, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης

Συγκεκριμένα, ο σπουδαίος Έλληνας άλτης φάνηκε ότι απέφυγε να χαιρετήσει τον Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ κατά τη διάρκεια της αποθεωτικής υποδοχής που του επιφύλαξε η ελληνική αποστολή στο ξενοδοχείο. Με ένα βίντεο στο X, o Μίλτος Τεντόγλου μαζί με τον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι και τον Παναγιώτη Δημάκο εξήγησαν τι ακριβώς συνέβη.

«Παιδιά χθες αυτό που έγινε, που δεν χαιρέτησα τον κύριο Δημάκο, ο οποίος είναι φίλος μου και τον ξέρω πολλά χρόνια είναι γιατί είχα να δω τον παππού μου έναν χρόνο. Ο παππούς μου έχει πρόβλημα υγείας πολύ σοβαρό και ταξίδεψε μέχρι εδώ και ήθελα να του δώσω τη χαρά να τον χαιρετήσω πρώτο. Το έκανα για τον παππού μου και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και ασφαλώς ο ΣΕΓΑΣ με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, είναι δίπλα σε όλους τους αθλητές και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα», ανέφερε ο Μίλτος Τεντόγλου.

Δείτε επίσης »»» Η απονομή στον Μίλτο Τεντόγλου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ