- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Όταν σταματήσω το μπάσκετ, θέλω να εξαφανιστώ όπως ο Ντάνκαν»
«Να μην με ξέρει κανείς»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όταν σταματήσει το μπάσκετ, θέλει να εξαφανιστεί και να μην τον ξέρει κανείς. Η ιστορία που είπε ο «Greak Freak» για τη Σουηδία.
Αποκαλυπτικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΝΒΑ. Ο «Giannis» μίλησε για την «επόμενη ημέρα», όταν αποφασίσει να σταματήσει το μπάσκετ.
Όπως είπε, θα ήθελε να εξαφανιστεί και να μην ασχολείται κανένας μαζί του.
«Όταν αποσυρθώ από το παιχνίδι, θέλω να εξαφανιστώ. Να πάω κάπου που δεν θα με ξέρουν» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και αφηγήθηκε την ιστορία που είχε πάει ταξίδι στη Σουηδία και δεν τον αναγνώριζε κανείς.
«Πήγα στην Σουηδία πριν από δύο χρόνια και δεν με ήξερε κανείς. Όταν έφυγα αναρωτιόντουσαν όλοι “ήταν αυτός ο Γιάννης;” Είναι αλήθεια. Κάποια στιγμή ανέβασα ένα βίντεο στο youtube με έναν φίλο μου όπου φώναζα "Κανείς δεν με ξέρει, Ναι!" Και όλοι γυρνούσαν με κοιτούσαν και αναρωτιόντουσαν “ποιος στο διάολο είναι αυτός” και συνέχιζαν να περπατούν. Μπόρεσα απλώς να φάω hotdog, να περπατήσω στους δρόμους και να μην με ενοχλεί κανείς» τόνισε ο «Greek Freak».
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και το παράδειγμα του Τιμ Ντάνκαν
«Θέλω να γίνω σαν... πώς να το πω. Βλέπεις τον Μάικλ Τζόρνταν, τον Μάτζικ Τζόνσον, όλους αυτούς τους σπουδαίους παίκτες που τους ξέρει ο κόσμος και τους ακολουθεί, αλλά δεν θέλω να το κάνω αυτό» συνέχισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για το πώς ονειρεύεται τη ζωή του μετά το μπάσκετ.
Και συμπλήρωσε: «Θέλω να είμαι όπως ο Τιμ Ντάνκαν. Πού διάολο είναι ο Τιμ Ντάνκαν; Αλήθεια. Πού είναι; Δεν ξέρω. Θέλω να είμαι σαν αυτόν. Να λέει ο κόσμος "Α, ναι ο Γιάννης, πού βρίσκεται;”».
«Θέλω απλώς να παίζω το παιχνίδι και μετά να με ξεχνάει ο κόσμος, να μην μιλάει για εμένα» κατέληξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόνη εξαίρεση για την ελληνική ομάδα το πρώτο δεκάλεπτο του β΄ ημιχρόνου
Ο Γάλλος σέντερ είχε διάθεση για πλάκα και κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης
Τα δεδομένα με τους τραυματισμούς
«Τσιμπήστε από την τούρτα και μετά προπόνηση» φώναξε ο Μανόλο
Το μέλλον του θα κριθεί τις επόμενες ημέρες
Τι συνέβη στο διάσημο ζευγάρι του τένις
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τεράστια νίκη για τον Στέφανο
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Οι ώρες και τα κανάλια μετάδοσης
H ώρα και το κανάλι μετάδοσης
Ο Ρονάλντο αποχώρησε από τη βάση της εθνικής Πορτογαλίας στην Κοπεγχάγη πριν από τον αγώνα με τη Δανία για το Nations League
Ανοιχτή σε συμφωνία με το NBA
Όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League
Για πρώτη φορά δύο αθλητές ξεπέρασαν τα 6,20 μέτρα στον ίδιο αγώνα
Ο Μαροκινός τραυματίστηκε στον χθεσινό αγώνα κόντρα στον Αστέρα AKTOR
Τι δήλωσε ο Έλληνας τενίστας
Τι είπε ο CEO της γερμανικής ομάδας
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.