Το «ευχαριστώ» του Νεϊμάρ στον ακροδεξιό Μπολσονάρο τέσσερις ημέρες πριν τις εκλογές στη Βραζιλία
Το προεκλογικό παιχνίδι του άσου της μπάλας
Η επίσκεψη του προέδρου της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρο στο ίδρυμα που ίδρυσε ο Νεϊμάρ και το ευχαριστήριο μήνυμα του βραζιλιάνου σταρ
Ο Νεϊμάρ, χαιρέτισε την επίσκεψη του προέδρου, Ζαΐχ Μπολσονάρο σε ένα κέντρο για παιδιά που ίδρυσε ο ίδιος στο Σάο Πάολο. Μία καθόλου τυχαία κίνηση αφού έγινε τέσσερις ημέρες πριν από τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στην Βραζιλία.
Το βίντεο-μήνυμα του αρχηγού της εθνικής Βραζιλίας, για τον Μπολσονάρο, ο οποίος διεκδικεί την επανεκλογή του, αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον υπουργό Επικοινωνιών, Φάμπιο Φάρια, και τον γιο του προέδρου, γερουσιαστή Φλάβιο Μπολσονάρο.
«Σας ευχαριστώ για την λαμπρή επίσκεψή σας. Θα ήθελα πολύ να είμαι εκεί. Αλλά δυστυχώς είμαι μακριά. Ελπίζω να απολαύσατε αυτήν την επίσκεψη στο Ιδρυμα, τον πιο όμορφο στόχο που επιδιώκω στην ζωή και είμαι πολύ χαρούμενος που είστε εδώ», είπε ο Νεϊμάρ στο μήνυμα του, στέλνοντας ένα φιλί με την χαρακτηριστική κίνηση του χεριού.
Το Ιδρυμα Νeymar Jr, είναι ένα συγκρότημα 8.400 τετραγωνικών μέτρων που υποδέχεται καθημερινά 3.000 παιδιά στην Πράια Γκράντε, μια μειονεκτούσα κοινότητα στην πολιτεία του Σάο Πάολο. Να θυμίσουμε πως εκεί έζησε τα παιδικά του χρόνια ο άσος της Παρί.
Η προηγούμενη συνάντηση Νεϊμάρ-Μπολσονάρο
Συνοδευόμενος από δύο πρώην υπουργούς, τον Ταρσίσιο Γκόμες Ντε Φρέϊτας, υποψήφιο για την θέση του κυβερνήτη του Σάο Πάολο, και τον Μάρκος Πόντε, ο οποίος είναι υποψήφιος για την Γερουσία, ο Μπολσονάρο συνομίλησε με νέους. Τους κάλεσε να «σεβασθούν» τους γονείς και τους δασκάλους τους. Στην συνέχεια, γευμάτισε μαζί τους στην τραπεζαρία, σύμφωνα με βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα από το Ιδρυμα.
Ο Νεϊμάρ και ο Μπολσονάρο, συναντήθηκαν τουλάχιστον μία φορά, το 2019, κατά την διάρκεια του Κόπα Αμέρικα. Πριν από έναν μήνα, ο πρόεδρος της Βραζιλίας, δημοσίευσε μια φωτογραφία του με μια μπάλα που φέρεται να του έδωσε ο διάσημος συμπατριώτης του.
Η φανέλα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, στα πράσινα και κίτρινα χρώματα της εθνικής σημαίας, είναι το έμβλημα που φορούν οι υποστηρικτές του ακροδεξιού προέδρου κατά την διάρκεια διαμαρτυριών και συγκεντρώσεων υποστήριξης.
Ο Νεϊμάρ, ο οποίος είναι υπερβολικά δημοφιλής στην χώρα όπου «βασιλεύει» το ποδόσφαιρο, δεν έχει συμμετάσχει με κανέναν τρόπο στην προεκλογική εκστρατεία. Ομως, ο υπουργός Επικοινωνίας, Φάμπιο Φαρία, πρόσθεσε στην δημοσίευση του βίντεο:
«Ολα στα κίτρινα και πράσινα, με την φανέλα της "σελεσάο" να ψηφίσουμε τον αρχηγό μας την επόμενη Κυριακή».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της χθεσινής βραδιάς
Δείτε στους πόσους βαθμούς κρίθηκε πέρυσι η είσοδος στην 24άδα της League Phase του Champions League.
Νίκη κομβικής σημασίας για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League
Ο Έλληνας γκαρντ σκόραρε 21 πόντους με 5/9 τρίποντα
Αντιμέτωπες δύο από τις πιο ισχυρές δυνάμεις του ευρωπαϊκού πόλο
Κορυφαίος ο Σάσα Βεζένκοφ με 28 πόντους
Με αφορμή τις φωτογραφίες με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Την πρώτη νίκη του στη Μελβούρνη μετά από δύο χρόνια πανηγύρισε ο Έλληνας τενίστας
Στο μεταξύ και ο επίσημος λογαριασμός της Premier League αποθέωσε τον διεθνή επιθετικό στα social media
Το ανάποδο ψαλίδι του Έλληνα φορ κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Στις 22:00 η αναμέτρηση
Δηλώσεις που προκάλεσαν έκπληξη έκανε ο Έλληνας αστέρας
Κορυφαίος ο Έλληνας αστέρας κόντρα στους Χοκς
Χάρισε την ισοπαλία στην ομάδα του
Ένα χαλαρό, σχεδόν κινηματογραφικό στιγμιότυπο έκλεψε για λίγο τα φώτα στο Australian Open
Ο Greek Freak πρώτευσε στην ψηφοφορία των φιλάθλων
Πότε είναι το μεγάλο παιχνίδι
Η Εθνική Ελλάδας πόλο επικράτησε με 15-13 της Ιταλίας στο μεγάλο ντέρμπι του ΣΤ’ ομίλου
H Ελληνίδα Ολυμπιονίκης ανάρτησε μία φωτογραφία με τον γιο της
Η γαλανόλευκη διέλυσε τους ατζούρι και έκλεισε θέση στα ημιτελικά ως πρώτη και καλύτερη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.