- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Mια γυναίκα μηνύει τον τενίστα Νικ Κύργιο που την χαρακτήρισε «μεθυσμένη»
«Είχε πιει 700 ποτά»
Νικ Κύργιος: Τον πηγαίνει στα δικαστήρια η θεατής που την αποκάλεσε «μεθυσμένη».
Μία γυναίκα κατέθεσε μήνυση κατά του Νικ Κύργιου για όσα είπε εναντίον της κατά τη διάρκεια του τελικού του Wimbledon. Στις 10 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια του σπουδαίου αγώνα κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Ελληνοαυστραλός τενίστας κατηγόρησε την γυναίκα ότι ήταν «μεθυσμένη».
Η συμπεριφορά του Κύργιου δεν πέρασε απαρατήρητη και τιμωρήθηκε με πρόστιμο από τους διοργανωτές. Ωστόσο, όπως φαίνεται, θα υποστεί και τις νομικές συνέπειες της πράξης του.
Οι δικηγόροι της Άννα Πάλους γνωστοποίησαν ότι κατέθεσαν μήνυση επειδή η πελάτισσά τους δυσφημίστηκε από «έναν απερίσκεπτο και εντελώς αβάσιμο ισχυρισμό». «Αυτό όχι μόνο προκάλεσε σημαντική ζημιά εκείνη την ημέρα, με αποτέλεσμα την προσωρινή απομάκρυνσή μου από το γήπεδο, αλλά ο ψευδής ισχυρισμός του κ. Κύργιου μεταδόθηκε και διαβάστηκε από εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο, προκαλώντας σε μένα και την οικογένειά μου πολύ σημαντική ζημιά και στενοχώρια» αναφέρεται στη μήνυση.
Η Πάλους σημείωσε ότι εφόσον κερδίσει την υπόθεση και αποζημιωθεί, θα διαθέσει τα χρήματα σε φιλανθρωπικό σκοπό.
Υπενθυμίζεται, ότι στις 10 Ιουνίου ο Νικ Κύργιος είχε αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Wimbledon, όταν κατά την διάρκεια του τελικού διέκοψε και ζήτησε από τον διαιτητή να απομακρυνθεί μια θεατής από την εξέδρα.
«Mου αποσπά την προσοχή όταν αγωνίζομαι σε έναν τελικό του Wimbledon. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη περίσταση, δεν με πίστεψες και το έκανε ξανά και σχεδόν μου κόστισε το παιχνίδι. Γιατί είναι ακόμα εδώ; Είναι η μεθυσμένη στην πρώτη σειρά. Πετάξτε την έξω. Ξέρω ακριβώς ποια είναι. Είναι αυτή με το φόρεμα, μοιάζει σαν να έχει πιει περίπου 700 ποτά, αδερφέ», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Οι δύο προτάσεις του Σέρβου θρύλου
Επικράτησαν των Μαρσέλο Αρέβαλο και Μάτε Πάβιτς
Ποιοι θα είναι οι πρώτοι τους αντίπαλοι
Ηττήθηκε κι αποκλείστηκε η Ελληνίδα τενίστρια
Τι είπε για Κόμπι Μπράιαντ και ΛεΜπρόν Τζέιμς
Eίχαν αρνηθεί να τραγουδήσουν τον εθνικό ύμνο σε αγώνα ποδοσφαίρου και θεωρήθηκαν «προδότριες»
Ο λόγος πίσω από αυτήν την κίνηση
Ο διεθνής Έλληνας μέσος έδειξε τον ουρανό και έβαλε τα κλάματα, καθώς αφιέρωσε το γκολ στη μητέρα του που έφυγε από τη ζωή
Οι απειλές προς την Πάνα Ούντβαρντι περιλαμβάνουν φωτογραφίες όπλων και προσωπικά στοιχεία της οικογένειάς της.
Το post της «γαλανόλευκης»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η φωτογραφία που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Όταν ευθυγραμμίστηκε ο χρόνος και η φάση έμεινε στην ιστορία ως «τα 9άρια του Αντωνιάδη»
Πρώτη η ΑΕΚ στο +2 από τους «ερυθρόλευκους» και «Δικέφαλο του Βορρά»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.