- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κατερίνα Στεφανίδη: Η θερμή υποδοχή από την ελληνική αποστολή
Μετά το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε
Η Κατερίνα Στεφανίδη γνώρισε την αποθέωση από τους συναθλητές και τις συναθλήτριες της ελληνικής αποστολής μετά το ασημένιο μετάλλιο.
Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου. Έτσι, τώρα ήταν η σειρά της να δεχθεί την αγάπη των συναθλητών και συναθλητριών της, καθώς και του συνόλου της ελληνικής αποστολής με αφορμή το μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου. Η “ασημένια” πρωταθλήτρια Ευρώπης, οργανώτρια των δύο πρώτων υποδοχών σε Ντρισμπιώτη και Τεντόγλου, μπορεί να θεωρούσε δεδομένο ότι μια ωραία έκπληξη θα περίμενε κι εκείνη.
Ωστόσο, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της και τη χαρά της, που είδε την ομάδα να την περιμένει φωνάζοντας. Για δεύτερη διαδοχικά ημέρα τα... όλε των μελών της αποστολής γέμισαν το λόμπι του ξενοδοχείο, που εδώ και λίγα 24ωρα υποδέχεται πολλούς κατόχους μεταλλίων, καθώς τόσο οι Ελβετοί όσο και οι Ισπανοί, έχουν καταφέρει να δουν αθλητές τους στο βάθρο.
Η χώρα μας κατάφερε μέχρι εδώ να δει τα “ φαβορί” της να πετυχαίνουν τους στόχους τους. Κι έτσι μετράει αισίως τρία μετάλλια εκ των οποίων τα δύο είναι χρυσά. Τις επόμενες ημέρες το ενδιαφέρον για την ομάδα μας παραμένει μεγάλο. Πολλοί ακόμη αθλητές και αθλήτριες μας μετέχουν στη διοργάνωση και διεκδικούν το καλύτερο δυνατό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επιστρέφει στον Άρη μετά τη θητεία του στον Παναθηναϊκό
Η συγκλονιστική ανάρτηση μετά την απόφασή του να αγωνιστεί στους Φιλαδέλφεια Σίξερς
Η μεγάλη απόφαση για τον «Βασιλιά» πάρθηκε
Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αρνείται τις κατηγορίες
Οι φωτογραφίες και τα βίντεο από τις προπονήσεις έγιναν αφορμή για πλήθος θετικών σχολίων
Αντίστροφα για την έναρξη των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων μετρά ο Ολυμπιακός
Διαδέχεται τον Ντιντιέ Ντεσάν
Το 9ο International Open SKG Chess Tournament διεξάγεται 6-11 Αυγούστου - Έπαθλα 4.000€ και βαθμοί αξιολόγησης FIDE
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Το συγκινητικό «αντίο» στους πρώην συμπαίκτες του
Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο
Ανατροπή express και νίκη για τον Δικέφαλο του Βορρά
Η Αράντσα Σάντσεθ Βικάριο κατέκτησε τέσσερα γκραν σλαμ στην καριέρα της
Ο Έλληνας εξτρέμ ανακοινώθηκε από την Άρσεναλ και έγινε η πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή
Ολοκληρώνεται η επιστροφή του στον Άρη από τον Παναθηναϊκό
Οι πρώτες του δηλώσεις ως «Κανονιέρης»
Ο Χρήστος Τζόλης είναι και με τη βούλα παίκτης των πρωταθλητών Αγγλίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.