- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκε από το τουρνουά του Σινσινάτι από την Καρολίν Γκαρσία.
Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να προκριθεί στον τρίτο γύρο του τουρνουά, που φιλοξενείται στο Σινσινάτι. Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία βρίσκεται στο Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης, ηττήθηκε 7-6(2), 6-7(6), 6-1 από την Γαλλίδα, Καρολίν Γκαρσιά (Νο 35) κι έμεινε εκτός συνέχειας.
Στο πρώτο σετ, που είχε διάρκεια 58 λεπτά, οι δύο τενίστριες κράτησαν το σερβίς τους και οδηγήθηκαν στο tie break, όπου η Γαλλίδα αποδείχθηκε ψυχραιμότερη και προηγήθηκε με 1-0. Η Σάκκαρη, ήταν «υποχρεωμένη» ν' αντιδράσει και το έκανε. «Εσπασε» το σερβίς της Γαλλίδας στο 3-1, όμως η Γκαρσιά απάντησε (4-3) και το σετ κρίθηκε εκ νέου στο tie break. Αυτήν την φορά, η Ελληνίδα τενίστρια, επέβαλε τον ρυθμό της και μετά από 56 λεπτά, ισοφάρισε σε 1-1.
Ομως στο τρίτο και καθοριστικό σετ, η Γκαρσιά ήταν εντυπωσιακή και με δύο breaks (3-1, και 5-1), έφθασε άνετα στην τελική επικράτηση, μετά από 28 λεπτά.
Παράλληλα, πρόωρα τελείωσε το τουρνουά και για την Αμερικανίδες, αδελφές Ουίλιαμς. Η Σερίνα, η οποία ανακοίνωσε ότι θ' αποχωρήσει από τα κορτ μετά το US Open, ηττήθηκε από την Βρετανίδα, Εμα Ραντουκάνου με 6-4, 6-0, ενώ η αδελφή της, Βίνους, αποκλείσθηκε από την Τσέχα, Καρολίνα Πλίσκοβα με 7-5, 6-1.
«Ημουν νευρική από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο... Η Σερίνα είναι επικίνδυνη και μπορεί να επιστρέψει από κάθε κατάσταση. Οφείλουμε όλοι, να τιμούμε την Σερίνα για όλα όσα κατάφερε και αποτελούν έμπνευση για εμάς. Είμαι ευγνώμων που αντιμετώπισα την πρώην επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης», είπε μετά τον αγώνα η 19χρονη Ραντουκάνου, η οποία βρίσκεται στο Νο 10 της παγκόσμιας κατάταξης.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο θρύλος του ποδοσφαίρου πέθανε σε ηλικία 60 ετών στις 25 Νοεμβρίου 2020
Joga bonito από τους legends της Σελεσάο
Δεν έχουν δοθεί ωστόσο ονόματα στη δημοσιότητα
Το όνομα που φιγουράρει στη λίστα των «ελαφιών»
Ακόμα μία τεράστια κίνηση από την γερμανική ομάδα
Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης
Το σχόλιο του άσου του Παναθηναϊκού
Η ανάρτησή του στο Instagram
Το σενάριο για Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στα playoffs της Euroleague
Όταν το ρολόι έδειξε 19:26 (χρονολογία ίδρυσης), οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έβαλαν… φωτιά στην πλατεία Αριστοτέλους
Οι δηλώσεις ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Μονακό
Τεράστια η ζήτηση για ένα «μαγικό» χαρτάκι
«Σας λέω, αν παίξετε την Κυριακή όπως παίξατε χθες, καμία ελληνική ομάδα δεν μπορεί να σας νικήσει. Καμία»
Ποιους συμπεριέλαβε στην καλύτερη πεντάδα της σεζόν
Συνεχίζεται η «κατηφόρα» για τον Έλληνα τενίστα
Από την Κωνσταντινούπολη στη Θεσσαλονίκη και από εκεί σε όλο τον κόσμο. Ένας αιώνας ασπρόμαυρης κληρονομιάς
Πρωταγωνιστές του ματς, Μαρτίνς και Ροντινέι
Την επόμενη αγωνιστική, η ΑΕΚ φιλοξενείται στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό
Όσα έγιναν στον αγώνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.