Αθλητισμος

Ο Τσιτσιπάς απάντησε στον Τζόκοβιτς και «έδειξε» Κύργιο

Δείτε την ανάρτησή του στο Twitter

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Τσιτσιπάς απάνησε στον Τζόκοβιτς και «έδειξε» Κύργιο
Στέφανος Τσιτσιπάς © EPA/KIERAN GALVIN

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε στον Νόβακ Τζόκοβιτς για το σχόλια μετά το ματς με τον Κύργιο. 

Συζητήσεις έχουν ξεκινήσει στο τένις μετά τον επεισοδιακό αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Νικ Κύργιο και τη μεταξύ τους ένταση. Ένας από αυτούς που πήραν θέση, ήταν και ο Νόβακ Τζόκοβιτς, στα συμβουλευτικά λόγια του οποίου απάντησε ο Έλληνας τενίστας. 

«Το τένις είναι ατομικό άθλημα. Κάποιοι αντίπαλοι μπορεί να μας κάνουν να νιώθουμε θυμό και οργή», δήλωσε ο Σέρβος αναφορικά με την επιλογή του Στέφανου Τσιτσιπά να ρίξει με δύναμη ένα μπαλάκι προς την εξέδρα όταν ο αντίπαλός του, Νικ Κύργιος, τον εξόργισε. «Όμως, κάθε φορά που έχω τέτοιες αντιδράσεις νιώθω άσχημα και απολογούμαι. Ελπίζω πως ο Τσιτσιπάς θα καταλάβει το λάθος του και θα απολογηθεί κι αυτός. Ήταν πολύ τυχερός. Θα μπορούσε να έχει χτυπήσει κάποιον και να έχει αποβληθεί», κατέληξε ο Τζόκοβιτς.

Στέφανος Τσιτσιπάς - Η απάντηση στον Τζόκοβιτς

Μετά τις δηλώσεις του Τζόκοβιτς, ο Τσιτσιπάς απάντησε ανάρτηση στο twitter, αφήνοντας αιχμές για τον χαρακτήρα του Ελληνοαυστραλού αντιπάλου του.

«Η δυνατότητα και η επιθυμία μου να αναγνωρίσω πως είχα άδικο καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από το χαρακτήρα του ατόμου με το οποίο διαφωνώ», έγραψε στον λογαριασμό του.

Η σχέση των δύο παικτών μετά τη συνάντησή τους στο τουρνουά του Γουίμπλετον έχει φτάσει στα χειρότερά της. Η κόντρα ξεκίνησε μέσα στο ματς, όταν ο Κύργιος φώναξε στον Έλληνα «είσαι ντροπή» και τον περιφρόνησε με ένα σερβίς κάτω από τα πόδια και τον Έλληνα να φωνάζει προς τον διαιτητή και να ρίχνει βολές στοχεύοντας απευθείας τον αντίπαλό του.

Συνεχίστηκε όμως και εκτός τερέν με τις δηλώσεις των δύο αθλητών.

Αναστάτωσαν το Γουΐμπλετον Τσιτσιπάς και Κύργιος - Προσβολές και χτυπήματα μίσους στον αγώνα τους

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ