- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Μέσι για κορωνοϊό: «Δεν μπορούσα ούτε να τρέξω επειδή οι πνεύμονές μου είχαν επηρεαστεί»
«Επέστρεψα νωρίτερα απ’ όσο έπρεπε και αυτό χειροτέρεψε τα πράγματα και κατέληξε στο να με γυρίσει ακόμη πιο πίσω»
Τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τη μόλυνσή του με τον νέο κορωνοϊό στις αρχές Ιανουαρίου, αποκάλυψε ο Λιονέλ Μέσι.
Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τη μόλυνσή του με τον νέο κορωνοϊό στις αρχές Ιανουαρίου.
«Μου άφησε κατάλοιπα στους πνεύμονες. Επέστρεψα και για περίπου ενάμιση μήνα δεν μπορούσα ούτε να τρέξω επειδή οι πνεύμονές μου είχαν επηρεαστεί», δήλωσε αρχικά και υπογράμμισε πως πίεσε τον οργανισμό του να επιστρέψει στα γήπεδα πολύ γρήγορα, κάτι που λόγω των επιπλοκών επιβάρυνε ακόμη περισσότερο τα συμπτώματά του.
«Επέστρεψα νωρίτερα απ’ όσο έπρεπε και αυτό χειροτέρεψε τα πράγματα και κατέληξε στο να με γυρίσει ακόμη πιο πίσω. Αλλά δεν άντεχα άλλο, ήθελα να τρέξω, να προπονηθώ, ήθελα να συνεχίσω. Και τελικά, χειροτέρεψε», συμπλήρωσε.
Τέλος, για την Ρεάλ Μαδρίτης και τον αποκλεισμό της Παρί από τη «βασίλισσα» αποκάλυψε:
«Όταν ήμουν στη μέση (από άποψη υγείας) έγινε αυτό με τη Ρεάλ και μας σκότωσε. Σκότωσε εμένα, την ομάδα και όλο το Παρίσι γιατί είχαμε μεγάλα όνειρα για τη διοργάνωση... Και ο τρόπος που συνέβη, το παιχνίδι, το αποτέλεσμα, ήταν μεγάλη σφαλιάρα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι τοποθετείται - «Οι άνθρωποι πεθαίνουν, οφείλουμε να βοηθήσουμε»
Τι έγραψε ο Έλληνας αστέρας των Μπακς
Η ανακοίνωση από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο
Τι ώρα είναι οι αναμετρήσεις
Πληροφορίες για τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη έδωσε η Μαρία Σάκκαρη
Τι αναφέρουν διεθνή Μέσα
Τι αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ
Eντυπωσιακή επιστροφή στα ρινγκ για τον «Iron Mike»
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα διεκδικήσει πλέον το χάλκινο μετάλλιο την Πέμπτη
Ήττα για τους Πειραιώτες μετά από τέσσερις εβδομάδες
«Οι γυναίκες είναι φτιαγμένες για να γεννούν», δήλωσε ο 87χρονος προπονητής
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Η ώρα και το κανάλι του σπουδαίου ημιτελικού
Η φωτογραφία που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι
Τι ανέφερε ο Τζιάνι Ινφαντίνο
Η κίνηση που άφησε άπαντες άφωνους
Το πρώτο κρούσμα ντόπινγκ πριν την πρεμιέρα της 6ης Φεβρουαρίου
Τι δήλωσε ο προπονητής των «ελαφιών»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.