- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Οι Σέλτικς με τον Τέιτουμ να δίνει ρεσιτάλ μπάσκετ κατάφεραν να επικρατήσουν με 102-82 των Χιτ και να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 2-2.
Οι Σέλτικς ήταν καταιγιστικοί κόντρα στους Χιτ και επικράτησαν με 102-82 ισοφαρίζοντας σε 2-2 τη σειρά των τελικών περιφέρειας. Πλέον, η μονομαχία τους μεταφέρεται στο Μαϊάμι και την έδρα των Χιτ με το Game 5 να αναμένεται άκρως ενδιαφέρον.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα της Βοστόνης έδειξε από το τζάμπολ τις διαθέσεις της και ήδη από το πρώτο δωδεκάλεπτο πήρε προβάδισμα ασφαλείας (+18). Οι Χιτ δεν κατάφεραν να πιάσουν τους ρυθμούς των Κελτών και βρέθηκαν στο ημίχρονο να είναι πίσω με 24 πόντους.
Στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου η διαφορά έφτασε στην μέγιστη τιμή της (69-37), με τους γηπεδούχους έκτοτε να αφήνουν λίγο το πόδι από το γκάζι και απλώς να παραμένουν σε απόσταση ασφαλείας, φτάνοντας στην νίκη.
Κορυφαίος για τους Κέλτες ήταν ο Τζέισον Τέιτουμ με 31 πόντους, 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Άξιοι αναφοράς και οι Πρίτσαρντ (14/2/3), Γουάιτ (13/8/6) και Μπράουν (12/7/2).
Για τους Χιτ ξεχώρισαν οι Ολαντίπο (23/4/6) και Ρόμπινσον (14π./4ριμπ.). με τους αστέρες Αντεμπάγιο, Μπάτλερ και Λόουρι να κινούνται σε εξαιρετικά χαμηλές επιδόσεις.
ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 29-11, 57-33, 76-52, 102-82
ΣΕΛΤΙΚΣ: Τέιτουμ 31 (1/7 τρίποντα, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Χόρφορντ 5 (1 τρίποντο, 13 ριμπάουντ0, Ρ. Γουίλιαμς 12 (9 ριμπάουντ), Γουάιτ 13 (4/14 σουτ, 1/8 τρίποντα, 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Μπράουν 12 (5/20 σουτ, 1/6 τρίποντα, 7 ριμπάουντ), Γ. Γουίλιαμς 7 (1/8 σουτ, 1/5 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), Μόργκαν, Φιτς, Νέσμιθ 2, Τάις 4, Πρίτσαρντ 14 (3), Στάουσκας 2
ΧΙΤ: Τάκερ, Μπάτλερ 6 (3/14 σουτ, 7 ριμπάουντ), Αντεμπάγιο 9 (6 ριμπάουντ), Λάουρι 3 (1/6 σουτ, 1 τρίποντο, 5 ριμπάουντ), Στρους (0.7 σουτ), Χάισμιθ, Μάρτιν 12 (2 τρίποντα, 6 ριμπάουντ), Ντέντμον 7 (1), Γιουρτσεβέν 2, Βίνσεντ 6 (2/10 σουτ, 2 τρίποντα, 7 ριμπάουντ), Ολαντίπο 23 (4 τρίποντα, 6 ασίστ), Ρόμπινσον 14 (4).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόνη εξαίρεση για την ελληνική ομάδα το πρώτο δεκάλεπτο του β΄ ημιχρόνου
Ο Γάλλος σέντερ είχε διάθεση για πλάκα και κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης
Τα δεδομένα με τους τραυματισμούς
«Τσιμπήστε από την τούρτα και μετά προπόνηση» φώναξε ο Μανόλο
Το μέλλον του θα κριθεί τις επόμενες ημέρες
Τι συνέβη στο διάσημο ζευγάρι του τένις
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τεράστια νίκη για τον Στέφανο
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Οι ώρες και τα κανάλια μετάδοσης
H ώρα και το κανάλι μετάδοσης
Ο Ρονάλντο αποχώρησε από τη βάση της εθνικής Πορτογαλίας στην Κοπεγχάγη πριν από τον αγώνα με τη Δανία για το Nations League
Ανοιχτή σε συμφωνία με το NBA
Όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League
Για πρώτη φορά δύο αθλητές ξεπέρασαν τα 6,20 μέτρα στον ίδιο αγώνα
Ο Μαροκινός τραυματίστηκε στον χθεσινό αγώνα κόντρα στον Αστέρα AKTOR
Τι δήλωσε ο Έλληνας τενίστας
Τι είπε ο CEO της γερμανικής ομάδας
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.