- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Ζινεντίν Ζιντάν έγινε παππούς - Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης εγγονής του
Ο Ζινεντίν Ζιντάν σε λίγο θα κλείσει τα 50 του χρόνια
Ζινεντίν Ζιντάν: Λίγο πριν γίνει 50 ετών έγινε παππούς - Ο γιος του ποδοσφαιριστή απέκτησε κοριτσάκι - Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης εγγονής του.
Ο Ζινεντίν Ζιντάν λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 50 του χρόνια έγινε παππούς. Ο πρωτότοκος γιος του, ο 27χρονος Ένζο έγινε πατέρας για πρώτη φορά, καθώς η σύντροφός του γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
Η μικρή Σία γεννήθηκε την Πέμπτη (19/5) και έγινε η πρώτη εγγονή του διεθνούς ποδοσφαιριστή. Ο ίδιος δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε σχετική δήλωση για τη γέννηση της μικρής.
«Καλώς ήρθες Σία μας, πριγκίπισσα μας», έγραψε στη λεζάντα της εικόνας που ανέβασε στο Instagram ο Ένζο.
Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει στις αρχές της χρονιάς την επικείμενη γέννηση του πρώτου τους παιδιού. Ο ποδοσφαιριστής, μέσος του συλλόγου Rodez είχε ποζάρει με την Karen Gonçalves σε μία selfie με τον υπέρηχο και στη συνέχεια σε μία εικόνα που δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της νεαρής.
Το ζευγάρι είχε επισημοποιήσει τη σχέση του το φθινόπωρο του 2018 και έκτοτε μοιράζονται μερικές εικόνες από τη ζωή τους.
Με πληροφορίες από ParisMatch
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι είπε ο μάνατζερ του
Ο απολογισμός του Γάλλου super star σε μια ανάρτηση
Δεν είναι λίγοι οι θαυμαστές του που σοκαρίστηκαν από την αλλαγή
Ξέσπασμα του Χαβιέρ Τέμπας: «Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να φύγει»
Πανηγυρισμοί από τους οπαδούς της «Ρόχα» μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ
Προ των πυλών η σπουδαία μεταγραφή για τον Έλληνα εξτρέμ
Η στάση των Αργεντίνων προκάλεσε αρνητικά σχόλια λόγω της έλλειψης σεβασμού προς την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια
Πώς διαμορφώνεται μετά το Μουντιάλ 2026
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Ξαναπάτησε χορτάρι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού
Το μήνυμα του μετά τον χαμένο τελικό
Η αναφορά του για το Μουντιάλ δεν άργησε να γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Αρχίζει πειθαρχική έρευνα
O «Κing Kev» ήταν δυο φορές κάτοχος της Χρυσής Μπάλας
Οι παίκτες προσγειώθηκαν στη Μαδρίτη με το τρόπαιό τους
Αν περάσει το εμπόδιο της Ντινάμο Κιέβου
Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο μπροστά στο κοινό της, όμως όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες έγιναν μάρτυρες μιας εμπειρίας που ξεπέρασε το αποτέλεσμα.
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Πότε θα διεξαχθούν οι αγώνες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.