Αθλητισμος

Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι 3-1 - Στον τελικό του Champions League η «βασίλισσα»

Με δύο γκολ του Ροντρίγκο στο 90' «σώθηκε» και πήγε το ματς στην παράταση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι 3-1 - Στον τελικό του Champions League η «βασίλισσα»
Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι 3-1 - Στον τελικό του Champions League η «βασίλισσα» © EPA

Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι 3-1: Στον τελικό του Champions League η «βασίλισσα» με επική ανατροπή στο 90'.

Μυθική πρόκριση επί της Μάντσεστερ Σίτι πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό για το φετινό Champions League.

Η «βασίλισσα» είδε τους «πολίτες» να ανοίγουν το σκορ στο 73ο λεπτό με τον Μαχρέζ να νικά τον Κουρτουά με άπιαστο αριστερό σουτ στην κίνηση, αλλά δεν τα παράτησε. Χτίζοντας σταθερά την πίεσή της στο μισό γήπεδο, κατάφερε το ακατόρθωτο. Να πετύχει δύο τέρματα στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ροντρίγκο, στέλνοντας έτσι το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί, μίλησε ξανά ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος στράικερ της Ρεάλ Μαδρίτης μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του στο πέμπτο λεπτό της παράτασης, δίνοντας στην Ρεάλ σκορ πρόκρισης, το οποίο διατηρήθηκε μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Ο Κάρλο Αντσελότι έγινε έτσι ο μοναδικός προπονητής που φτάνει στην καριέρα του σε πέντε τελικούς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο (115' Βάθκεθ), Νάτσο, Μεντί, Μόντριτς (75' Ασένσιο), Κασεμίρο (75' Καμαβινγκά), Κρόος (68' Ροντρίγκο), Βαλβέρδε, Μπενζεμά (104' Θεμπάγιος), Βινίσιους (115' Βαγέχο)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ (72' Γκιουντογκάν), Ντίας, Λαπόρτ, Κανσέλο, Σίλβα, Ρόδρι (99' Στέρλινγκ), Ντε Μπρόινε (72' Ζιντσένκο), Μαχρέζ (85' Φερναντίνιο), Ζεσούς (79' Γκρίλις), Φόντεν

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ