Αθλητισμος

Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης 4-3: Ματς-έπος ο πρώτος ημιτελικός του Champions League

Η ρεβάνς της Μαδρίτης θα κρίνει το εισιτήριο της πρόκρισης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ντε Μπρόινε και Φόντεν πανηγυρίζουν τον πρώτο γκολ της Μάντσεστερ Σίτι
Ντε Μπρόινε και Φόντεν πανηγυρίζουν τον πρώτο γκολ της Μάντσεστερ Σίτι © EPA

Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης 4-3: Αγώνας που μετατράπηκε σε σόου με γκολ και θέαμα με τελικό νικητή τους «πολίτες».

Χάρμα ιδέσθαι ήταν ο πρώτος ημιτελικός του φετινού Champions League μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης με τους «πολίτες» να παίρνουν προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη τους με 4-3.

Ο αγώνας ήδη από το ξεκίνημά του προμήνυε την εξέλιξή του αφού μόλις στο 2ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε. Στο 11' ο Γκαμπριέλ Χεσούς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με όλους να πιστεύουν πως επρόκειτο για one... team show.

Λογάριαζαν, ωστόσο, χωρίς τον... Γάλλο ξενοδόχο. Ο Καρίμ Μπενζεμά «χτύπησε» για ακόμα μία φορά και με πανέμορφο τελείωμα στο 33' έβαλε ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Το 2-1 έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για ανασύνταξη αλλά και με πολλές υποσχέσεις για περισσότερα γκολ στο δεύτερο μέρος.

Και έτσι έγινε. Στο 52' ο Φόντεν ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1 υπέρ της Σίτι αλλά μόλις για τρία λεπτά αφού ο Βινίσιους στο 55' μείωσε εκ νέου για τη Ρεάλ Μαδρίτης σε 3-2.

Στο 74' ήταν η σειρά του Μπερνάρντο Σίλβα να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ κάνοντας το 4-2. Ο Καρίμ Μπενζεμά, όμως, δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα. Με εκτέλεση πέναλτι αλά Πανένκα στο 82' έγραψε το τελικό 4-3 και έδωσε στην Ρεάλ το φιλί της ζωής που την κράτησε ζωντανή ενόψει της ρεβάνς στη Μαδρίτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Στόουνς (36′ Φερναντίνιο), Ντίας, Λαπόρτ, Ζιντσένκο, Ντε Μπρόινε, Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα, Μαχρέζ, Ζεσούς (83′ Στέρλινγκ), Φόντεν

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Άλαμπα (46′ Νάτσο), Μεντί, Μόντριτς (79′ Θεμπάγιος), Κρόος, Βαλβέρδε, Ροντρίγκο (70′ Καμαβινγκά), Μπενζεμά, Βινίσιους

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.