- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ουκρανία: Η Σάλκε αφαιρεί την Gazprom από τις φανέλες της
Η εταιρεία είναι ο κύριος χορηγός της
Η Σάλκε βγάζει από τη φανέλα της τη Gazprom λόγω της εισβολής των Ρώσων στην Ουκρανία.
Η Σάλκε αποφάσισε να αφαιρέσει το λογότυπο του ρωσικού προμηθευτή φυσικού αερίου Gazprom από τις φανέλες μετά την επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία. «Λαμβάνοντας υπόψη τα γεγονότα, τις εξελίξεις και τις επιδεινώσεις των τελευταίων ημερών, η FC Schalke 04 αποφάσισε να αφαιρέσει τη λέξη Gazprom από τις φανέλες της», ανέφερε ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του την Πέμπτη.
Οι φανέλες θα είναι πλέον με το απλό όνομα «Σάλκε 04», από τον επόμενο αγώνα του Σαββάτου στην Καρλσρούη.
Σημειώνεται ότι η Gazprom είναι εκ των κορυφαίων χορηγών του Champions League, και μάλιστα μέχρι και αυτήν την εβδομάδα εμφανίζονταν κανονικά διαφημίσεις της στους αγώνες.
Tην ίδια ώρα σύμφωνα με τους Financial Times, οι πρώην πρωθυπουργοί της Ιταλίας και της Φινλανδίας παραιτήθηκαν από τα διοικητικά συμβούλια δύο ρωσικών εταιρειών την Πέμπτη μετά την στρατιωτική εισβολή του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ουκρανία.
Ο Ματέο Ρέντσι, πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας και γερουσιαστής του κεντρώου κόμματος Italia Viva, έφυγε από την Delimobil, τη μεγαλύτερη υπηρεσία αυτοκινήτων κοινής χρήσης της Ρωσίας, που ιδρύθηκε από τον Ιταλό επιχειρηματία Vincenzo Trani, ενώ ο Έσκο Άχο, πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας, παραιτήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της μεγαλύτερης τράπεζας της Ρωσίας, της Sberbank, όπου ήταν ανεξάρτητος διευθυντής και μέλος του εποπτικού συμβουλίου.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΑΕΚ συνεχίζει το σερί των νικών της στο ΒCL, επικρατώντας αυτή τη φορά της Τόφας στη Sunel Arena με 96-88
Οι δύο φίλοι θα…αναμετρηθούν αύριο στην Ουψάλα της Σουηδίας
Ραντεβού στο πεζοδρόμιο!
Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού για την αυριανή αναμέτρηση με την ισπανική ομάδα
Το «τριφύλλι» είχε κατεβάσει το λάβαρο του Μποτιρόγκα ως διαμαρτυρία για τη διαιτησία του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Λίγη ώρα αφού, οι Μονεγάσκοι ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας, ο Σπανούλης είπε αντίο στην ομάδα του Πριγκιπάτου
Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί από τις 11 Ιουνίου έως τις 19 Ιουλίου 2026 σε τρεις χώρες: ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό
Πήραν τη νίκη στην πρεμιέρα τους
Ξεχωρίζει το Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι
Τι σχολίασε ο Έλληνας αστέρας των Μπακς
Νέα ήττα για τα «ελάφια»
Απίστευτη εμφάνιση από τον αστέρα των Μαϊάμι Χιτ
Απίστευτα σκηνικά στη Μαδρίτη
Όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς
Λόγω των οικονομικών προβλημάτων της ομάδας
Δάκρυσε ο σταρ της τουρκικής ομάδας
«Ο Γιάννης είναι μια από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες της Ευρώπης», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.