Αθλητισμος

Ουκρανία: Η Σάλκε αφαιρεί την Gazprom από τις φανέλες της

Η εταιρεία είναι ο κύριος χορηγός της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία: Η Σάλκε αφαιρεί το όνομα της Gazprom από τις φανέλες της
Ποδοσφαιριστής της ομάδας Σάλκε © ΕPA Pool

Η Σάλκε βγάζει από τη φανέλα της τη Gazprom λόγω της εισβολής των Ρώσων στην Ουκρανία.

Η Σάλκε αποφάσισε να αφαιρέσει το λογότυπο του ρωσικού προμηθευτή φυσικού αερίου Gazprom από τις φανέλες μετά την επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία. «Λαμβάνοντας υπόψη τα γεγονότα, τις εξελίξεις και τις επιδεινώσεις των τελευταίων ημερών, η FC Schalke 04 αποφάσισε να αφαιρέσει τη λέξη Gazprom από τις φανέλες της», ανέφερε ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του την Πέμπτη.

 

 

Οι φανέλες θα είναι πλέον με το απλό όνομα «Σάλκε 04», από τον επόμενο αγώνα του Σαββάτου στην Καρλσρούη.

Σημειώνεται ότι η Gazprom είναι εκ των κορυφαίων χορηγών του Champions League, και μάλιστα μέχρι και αυτήν την εβδομάδα εμφανίζονταν κανονικά διαφημίσεις της στους αγώνες.

Tην ίδια ώρα σύμφωνα με τους Financial Times, οι πρώην πρωθυπουργοί της Ιταλίας και της Φινλανδίας παραιτήθηκαν από τα διοικητικά συμβούλια δύο ρωσικών εταιρειών την Πέμπτη μετά την στρατιωτική εισβολή του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ουκρανία.

Ο Ματέο Ρέντσι, πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας και γερουσιαστής του κεντρώου κόμματος Italia Viva, έφυγε από την Delimobil, τη μεγαλύτερη υπηρεσία αυτοκινήτων κοινής χρήσης της Ρωσίας, που ιδρύθηκε από τον Ιταλό επιχειρηματία Vincenzo Trani, ενώ ο Έσκο Άχο, πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας, παραιτήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της μεγαλύτερης τράπεζας της Ρωσίας, της Sberbank, όπου ήταν ανεξάρτητος διευθυντής και μέλος του εποπτικού συμβουλίου. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντεμπούτο για τον Εμμανουήλ Καραλή για το 2026 στο μίτινγκ του Λοτζ την Κυριακή
Ντεμπούτο για τον Εμμανουήλ Καραλή για το 2026 στο μίτινγκ του Λοτζ την Κυριακή

Ο πρωταθλητής Ευρώπης κλειστού στίβου του 2025 και «ασημένιος» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού και κλειστού στίβου θα επιδιώξει από την αρχή της σεζόν να βρεθεί σε μεγάλα ύψη

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY