Αθλητισμος

Ξυλοκόπησαν τον Ρούμπεν Σεμέδο στη Γλυφάδα

Μετά από βραδινή έξοδο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρούμπεν Σεμέδο © EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Ρούμπεν Σεμέδο © EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο, κατά την επιστροφή του στο σπίτι του Γλυφάδα.

Οι καταθέσεις αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής και ο φίλος του, δέκα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, και ενώ βρισκόταν έξω από την πολυκατοικία όπου διαμένει ο ποδοσφαιριστής σε κεντρικό σημείο της Γλυφάδας, δέχτηκαν την επίθεση τριών μαυροφορεμένων ανδρών οι οποίοι είχαν και καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Όπως κατέθεσαν στους αστυνομικούς, οι άγνωστοι άρχισαν να τους χτυπούν με ρόπαλα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν, αφήνοντάς τους στο έδαφος.

Ο Σεμέδο και ο φίλος του μετέβησαν αργότερα στο Α.Τ. Γλυφάδας όπου κατήγγειλαν το περιστατικό ενώ στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες. Υπεβλήθησαν μηνυτήριες αναφορές ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. 

Ρούμπεν Σεμέδο: Η καταγγελία από τη σύντροφό του για ξυλοδαρμό

Yπενθυμίζεται ότι πριν μερικές μέρες, η σύντροφός του κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Αστυνομία, κατήγγειλε ότι ο ποδοσφαιριστής την ξυλοκόπησε έπειτα από καβγά που είχαν. Η 28χρονη δήλωσε ότι τη χτύπησε και την κλείδωσε έξω από το σπίτι που μένουν στη Γλυφάδα. Στο σημείο έφτασαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι βρήκαν τη γυναίκα έξω από την κατοικία. Την οδήγησαν στο ΑΤ Αλίμου και συγκεκριμένα στην υπηρεσία Ενδοοικογενειακής Βίας, όπου η 28χρονη προχώρησε στην καταγγελία για τον ξυλοδαρμό της από τον ποδοσφαιριστή. Ακολούθησε η σύλληψη του ποδοσφαιριστή, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ