Αθλητισμος

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έδωσε χαρά σε μια μικρή θαυμάστρια - εισβολέα

Το όμορφο στιγμιότυπο που έγινε viral

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντo έδωσε χαρά σε μια μικρή θαυμάστριά του που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντo έδωσε χαρά σε μια μικρή θαυμάστριά του που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο © EPA/ESTELA SILVA

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε χαρά σε μια μικρή θαυμάστριά του που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο.

Μπορεί η Πορτογαλία να μην κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το ματς με την Ιρλανδία στο Δουβλίνο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατάφερε να κάνει ευτυχισμένη μία μικρή θαυμάστριά του, που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος της αναμέτρησης. 

Με το σφύριγμα της λήξης κι ενώ οι ποδοσφαιριστές χαιρετούσαν ο ένας τον άλλον, το μικρό κορίτσι προσέγγισε τον «CR7» αφού τρύπωσε στον αγωνιστικό χώρο έχοντας ξεφύγει της προσοχής των δυνάμεων ασφαλείας του «Aviva Stadium».

Όπως φαίνεται από τις εικόνες και τα βίντεο που έχουν γίνει viral στο διαδίκτυο, το κορίτσι πλησίασε με δάκρια στα μάτια τον παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μη μπορώντας να πιστέψει ότι τον βλέπει από κοντά.

O Πορτογάλος, όπως κάνει σχεδόν πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις, έσκυψε από πάνω της την αγκάλιασε στοργικά και της έκανε ένα δώρο που δεν θα ξεχάσει ποτέ, αφού της χάρισε την φανέλα που αγωνίστηκε.

Η μικρή θαυμάστρια του Κριστιάνο Ρονάλντο φεύγει χαρούμενη με τη φανέλα του από το γήπεδο

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για την 11χρονη Άντισον Γουίλαν η οποία παίζει και αυτή ποδόσφαιρο στην ομάδα Κ-13 της Σέλμπουρν.

«Φώναζα το όνομά του και έτρεχα προς αυτόν, με άκουσε και γύρισε. Είπε τότε “αφήστε την, αφήστε την”. Έκλαιγα και ήμουν σοκαρισμένη και του είπε “σε παρακαλώ πολύ, μπορείς να μου δώσεις τη φανέλα σου; Είμαι πολύ, πολύ μεγάλη θαυμάστριά σου”» είπε η μικρή Άντισον.

Για την ιστορία, η Πορτογαλία δεν κατάφερε τη νίκη απέναντι στην Ιρλανδία, μένοντας στο 0-0 στο Δουβλίνο. Με την ισοπαλία αυτή, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έχασε την ευκαιρία να ξεπεράσει τους Σέρβους με τους οποίους συγκατοικεί στην πρώτη θέση με 17 βαθμούς.

Την επόμενη αγωνιστική η πρωτιά θα κριθεί στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Πάντως, διατηρεί το προβάδισμα για την πρόκριση, διότι σε περίπτωση ισοβαθμίας, έχει το πάνω το χέρι, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ