Αθλητισμος

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-1: Νίκησε και παρέμεινε στην κορυφή

Καμαρά και Μασούρας τα γκολ για τους νικητές - Ο Μουργκ μείωσε για τον ΠΑΟΚ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: 2-1
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: 2-1 © EUROKINNISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-1: Νίκη για τους γηπεδούχους στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» - Μόνος πρώτος ο ΟΣΦΠ.

Μόνος πρώτος έμεινε στη βαθμολογία ο Ολυμπιακός, και μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 2-1 στο Φάληρο στην «αυλαία» της 7ης αγωνιστικής στης Super League.

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-0. Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο 20λεπτο, εκμεταλλεύτηκαν τα τραγικά λάθη των παικτών του ΠΑΟΚ και πέτυχαν δύο γκολ μέσα σε 9 λεπτά, με τον Καμαρά και τον Μασούρα. 

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι. Η ομάδα του Λουτσέσκου μείσωσε στο 81΄ με τον Μουργκ, αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο υπόλοιπο της αναμέτρησης. 

Μετά από τρεις εκτός έδρας νίκες η ομάδα του Λουτσέσκου γνώρισε την πρώτη ήττα μακριά από την Τούμπα και δεύτερη συνολικά στο πρωτάθλημα, μένοντας στο -4 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μ. Καμαρά (70΄ Μπουχαλάκης), Εμβιλά, Ροντρίγκες (46΄ Ονιεκούρου), Α. Καμαρά (83΄ Κούντε), Μασούρας (83΄ Βρουσάι), Ελ Αραμπί (59΄ Τικίνιο)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σίντκλεϊ (60΄ Βιεϊρίνια), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ροντρίγκο, Εσίτι (46΄ Ελ Καντουρί), Σβαμπ, Μπίσεσβαρ (59΄ Μιτρίτσα – 79΄ Μουργκ), Αουγκούστο, Α. Ζίβκοβιτς, Άκπομ (59΄ Σβιντέρσκι)

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ