Αθλητισμος

Σάκκαρη: Εγκατέλειψε τον ημιτελικό στο Kremlin Cup - Τι συνέβη

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αποσύρθηκε μετά το 5ο γκέιμ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μαρία Σάκκαρη στο Kremlin Cup - Αισθάνθηκε αδιαθεσία και εγκατέλειψε τον ημιτελικό
Η Μαρία Σάκκαρη στο Kremlin Cup - Αισθάνθηκε αδιαθεσία και εγκατέλειψε τον ημιτελικό © EPA/YURI KOCHETKOV

Η Μαρία Σάκκαρη παρουσίασε αδιαθεσία στον ημιτελικό του Kremlin Cup, με αποτέλεσμα να αποσυρθεί μετά το 5ο γκέιμ.

Η Μαρία Σάκκαρη αποσύρθηκε από τον ημιτελικό του Kremlin Cup στη Μόσχα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις αισθάνθηκε αδιαθεσία μετά το τέλος του 5ου γκέιμ στο πρώτο σετ και έφυγε από το γήπεδο. Αντίπαλός της ήταν η Ρωσίδα, Εκατερίνα Αλεξαντρόβα.

Κατά τη διάρκεια του ιατρικού τάιμ άουτ, οι γιατροί μέτρησαν τις τιμές οξυγόνου και την αρτηριακή πίεση της Σάκκαρη και έκριναν ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει τον αγώνα.

Απέναντι στη Ρωσίδα πρωταθλήτρια (Νο 37 στην παγκόσμια κατάταξη), η Μαρία βρέθηκε πίσω στα γκέιμ (3-0) μέσα σε μόλις 8 λεπτά. Στη συνέχεια το σκορ έγινε 4-1, με τη Σάκκαρη να αποσύρεται, ζητώντας ιατρική βοήθεια λόγω αδιαθεσίας.

Αντίπαλος της Εκατερίνα Αλεξαντρόβα στον αυριανό τελικό της διοργάνωσης, θα είναι η Εσθονή Ανέτ Κονταβέϊτ (Νο 20 στην παγκόσμια κατάταξη), η οποία επικράτησε στον πρώτο ημιτελικό της Τσέχας Μαρκέτα Βοντρουσόβα με 6-3 και 6-4 στα σετ.

Η Μαρία Σάκκαρη στον ημιτελικό του Kremlin Cup έχει πάρει ιατρικό τάιμ άουτ μετά την αδιαθεσία που αισθάνθηκε
Η Μαρία Σάκκαρη στον ημιτελικό του Kremlin Cup έχει πάρει ιατρικό τάιμ άουτ μετά την αδιαθεσία που αισθάνθηκε @WTA/Twitter

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρία Σάκκαρη είχε νικήσει τη Ρουμάνα Σιμόνα Χάλεπ με 2-0 σετ, περνώντας έτσι στα ημιτελικά του Kremlin Cup, όπου και τελικά αποχώρησε, έχοντας παρουσιάσει αδιαθεσία.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ