Αθλητισμος

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αυτό είναι το δαχτυλίδι του πρωταθλητή

Πώς σχεδιάστηκε το δαχτυλίδι του Έλληνα σούπερ σταρ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο © EPA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο «Greek Freak» πήρε στα χέρια του το δαχτυλίδι των πρωταθλητών του ΝΒΑ - Ο σχεδιασμός του δαχτυλιδιού σε βίντεο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρέλαβε στο καθιερωμένο ring ceremony των πρωταθλητών του ΝΒΑ, το δικό του δαχτυλίδι για την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος του ΝΒΑ.

Πριν από τον αγώνα με του Νετς, τα «Ελάφια» παρέλαβαν τα δαχτυλίδια τους και ο Έλληνας αστέρας το δικό του. Με το ελάφι με το τρόπαιο του ΝΒΑ στο πάνω κομμάτι να ξεχωρίζει και χιλιάδες μικρά διαμάντια να το πλαισιώνουν, το δαχτυλίδι του Αντετοκούνμπο φέρει στη μία του μεριά τις φράσεις «Fear the Deer», «Antetokounmpo» και «Bucks» καθώς και το 34 της φανέλας του Γιάννη από διαμάντια.

Από την άλλη μεριά, αναγράφεται το «Bucks in 6», τα σκορ των αγώνων από τα play-off ως τους τελικούς με τους Suns (4-0, 4-3, 4-2, 4-2), η λέξη Milwaukee και το 2021. Ακόμα, από διαμάντια είναι γραμμένο και το «World Champions» στην κεφαλή του δαχτυλιδιού.

Όπως δείχνει το παρακάτω βίντεο, το δαχτυλίδι χωρίζεται σε δύο κομμάτια και γίνεται και κολιέ ενώ από την εσωτερική του μεριά διαθέτει ένα QR Code και τα σήματα όλων των ομάδων του ΝΒΑ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ