Αθλητισμος

NBA: Ισοφάρισαν σε 2-2 τους Νετς οι Μπακς του Αντετοκούνμπο

Επικράτησαν με 107-96

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο © Bucks

Οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο επικράτησαν των Μπρούκλιν Νετς και ισοφάρισαν τη σειρά των ημιτελικών σε 2-2.

Σπουδαία νίκη με 107-96 πήραν οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο επί των Μπρούκλιν Νετς εντός έδρας και ισοφάρισαν τους ημιτελικούς σε 2-2. Πλέον, η σειρά μεταφέρεται στο Μπρούκλιν για το 5ο παιχνίδι των ημιτελικών.

Τα «ελάφια» βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόνο στην πρώτη περίοδο, η οποία έκλεισε με τους Νετς να προηγούνται με 26-23. Έκτοτε, ωστόσο, οι Μπακς πήραν κεφάλι, κλείνοντας το ημίχρονο στο +5 (53-48).

Η συνέχεια του αγώνα κύλησε στους ίδιους ρυθμούς και το προβάδισμα των Μπακς δεν αμφισβητήθηκε από την ομάδα του Μπρούκλιν, η οποία είδε ακόμα ένα αστέρι της, τον Κάιρι Ίρβινγκ να αποχωρεί τραυματίας.

Για το Μιλγουόκι, κορυφαίος ήταν για ακόμα μία φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 34 πόντους, 12 ριμπάουντ και 3 ασίστ ενώ με διψήφιο αριθμό πόντων τελείωσαν τον αγώνα και οι Μίντλετον (19), Χόλιντεϊ (14), Τάκερ (13), και Φορμπς (10).

Για τους Νετς ξεχώρισε ο Κέβιν Ντουράντ με 28 πόντους, 13 ριμπάουντ και 5 ασίστ με μοναδικό άξιο συμπαραστάτη τον Ίρβινγκ που στα 17 λεπτά που αγωνίστηκε μέτρησε 11 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.