Αθλητισμος

Πώς είναι ο Κρίστιαν Έρικσεν - Τα νεότερα για την υγεία του

Παραμένει στο νοσοκομείο - Ψυχολογική υποστήριξη στους συμπαίκτες του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κρίστινα Έρικσεν έχει καταρρεύσει στον αγώνα Δανία - Φινλανδία για το EURO 2020, με τους συμπαίκτες του να σπεύδουν να τον βοηθήσουν
Ο Κρίστινα Έρικσεν έχει καταρρεύσει στον αγώνα Δανία - Φινλανδία για το EURO 2020, με τους συμπαίκτες του να σπεύδουν να τον βοηθήσουν © EPA/Martin Meissner

Για την κατάσταση του Κρίστιαν Έρικσεν, του ποδοσφαιριστή που κατέρρευσε στο EURO 2020, ενημερώνει η Ομοσπονδία της Δανίας με ανακοίνωσή της.

Νεότερα στοιχεία για την κατάσταση της υγείας του Κρίστιαν Έρικσεν που κατέρρευσε στον αγώνα ανάμεσα στη Δανία και τη Φινλανδία για το EURO 2020, δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Η εικόνα που δείχνει την «ανθρώπινη» ασπίδα στον Έρικσεν μετά την κατάρρευσή του στο EURO 2020, συγκλόνισε τον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Η Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Δανίας ενημέρωσε πως η κατάσταση του ποδοσφαιριστή της Ίντερ είναι σταθερή, γνωστοποιώντας ότι παραμένει στο νοσοκομείο για νέες εξετάσεις. Σημειώνεται ότι διάσημος καθηγητής καρδιολογίας ανέφερε ότι «ο Έρικσεν πέθανε και επανήλθε, είναι δύσκολο να ξαναπαίξει».

Η επίσημη ενημέρωση από την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Δανίας έγινε λίγα λεπτά πριν από τις 12.00 το μεσημέρι σήμερα, Κυριακή 13 Ιουνίου 2021.

Ψυχολογική υποστήριξη στους συμπαίκτες του Έρικσεν - Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας της Δανίας

Όπως έγινε γνωστό, οι συμπαίκτες του δέχονται ψυχολογική υποστήριξη, καθώς το σοκ που υπέστησαν, είναι μεγάλο. Ο Έρικσεν κατέρρευσε το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021 στο 42ο λεπτό σε μια ανύποπτη φάση.

Απομακρύνθηκε με φορείο από το γήπεδο, λαμβάνοντας οξυγόνο. Στη συνέχεια επικοινώνησε με βιντεοκλήση με τους συμπαίκτες του, επισημαίνοντας ότι είναι καλά. «Σήμερα το πρωί μιλήσαμε με τον Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος έστειλε τους χαιρετισμούς του στους συμπαίκτες του. Η κατάστασή του είναι σταθερή και συνεχίζει να νοσηλεύεται για περαιτέρω εξετάσεις» επισημαίνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Δανίας.

Και προστίθεται: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πάντες για τις ευχές στον Κρίστιαν, από τους φιλάθλους, τους παίκτες, τις βασιλικές οικογένειες της Δανίας και της Αγγλίας, τις εθνικές ομοσπονδίες, τους συλλόγους και όχι μόνο».

Με φορείο και οξυγόνο φεύγει από το γήπεδο ο Κρίστιαν Έρικσεν μετά την κατάρρευσή του στον αγώνα Δανία - Φινλανδία για το EURO 2020
Με φορείο και οξυγόνο φεύγει από το γήπεδο ο Κρίστιαν Έρικσεν μετά την κατάρρευσή του στον αγώνα Δανία - Φινλανδία για το EURO 2020 © EPA/Wolfgang Rattay

«Ενθαρρύνουμε τον καθέναν να στείλει τα μηνύματά του στην Ομοσπονδία της Δανίας, που θα φροντίσει να τα μεταφέρει στον Κρίστιαν και την οικογένειά του» καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε τη στιγμή που ο Κρίστιαν Έρικσεν καταρρέει στον αγώνα Δανία - Φινλανδία για το EURO 2020.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ