Αθλητισμος

Κρίστιαν Έρικσεν: «Καθαρές» οι εξετάσεις του - Τι λένε οι γιατροί

Παραμένει σε νοσοκομείο στην Κοπεγχάγη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κρίστιαν Έρικσεν απομακρύνεται με φορείο στο παιχνίδι Δανία - Φινλανδία μετά την κατάρρευσή του στον αγωνιστικό χώρο - Το ιατρικό τιμ έχει απλώσει σεντόνια κατά τη μεταφορά του ποδοσφαιριστή
Ο Κρίστιαν Έρικσεν απομακρύνεται με φορείο στο παιχνίδι Δανία - Φινλανδία μετά την κατάρρευσή του στον αγωνιστικό χώρο - Το ιατρικό τιμ έχει απλώσει σεντόνια κατά τη μεταφορά του ποδοσφαιριστή © EPA/Wolfgang Rattay

Βγήκαν «καθαρές» οι εξετάσεις του Κρίστιαν Έρικσεν, με τους γιατρούς να μην μπορούν να πουν με ακρίβεια πού οφείλεται η κατάρρευσή του στο EURO 2020.

Θετικά είναι για άλλη μια φορά τα νέα για τον Κρίστιαν Έρικσεν, τον Δανό ποδοσφαιριστή που κατέρρευσε στον αγώνα Δανία - Φινλανδία για το EURO 2020 το Σάββατο (12/6).

Με ΜΜΕ στη Δανία και το εξωτερικό να αποθεώνουν τον Σίμον Κιάερ τον «φύλακα-άγγελο» του Έρικσεν και τις εικόνες από την ανθρώπινη «ασπίδα» μετά την κατάρρευσή του να συνεχίζουν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ανακοινώθηκε ότι οι εξετάσεις του βγήκαν «καθαρές».

Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή, με τον ποδοσφαιριστή της Τότεναμ να συνεχίζει τη νοσηλεία. Μέχρι στιγμής οι γιατροί δεν έχουν καταφέρει να διαπιστώσουν τι ήταν αυτό που οδήγησε στην κατάρρευση του Έρικσεν.

Τι ανέφερε ο γιατρός της εθνικής Δανίας για τον Κρίστιαν Έρικσεν

Όπως εξήγησε ο γιατρός της εθνικής Δανίας, Μόρτεν Μπέσεν, όλες οι εξετάσεις του Έρικσεν είναι «καθαρές». Ωστόσο, αυτός είναι και ο λόγος που ο Έρικσεν παραμένει στο νοσοκομείο, μέχρι να καταφέρουν οι γιατροί να καταλήξουν σε κάποιο συμπέρασμα.

«Ο Έρικσεν είναι ακόμη στο νοσοκομείο "Rigshospitalet" για περαιτέρω εξετάσεις. Ακόμη δεν υπάρχει κάποια εξήγηση γιατί ο Κρίστιαν Έρικσεν έπεσε στο χορτάρτι το Σάββατο. Γι' αυτό και είναι ακόμη στο νοσοκομείο. Για να βρούμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Τη στιγμή που μιλάμε και κάτω από τις συνθήκες που γνωρίζουμε. ο Έρικσεν είναι καλά. Όλες οι εξετάσεις που του έχουν γίνει είχαν κανονικά αποτελέσματα. Είναι ξύπνιος και απαντάει γρήγορα και καθαρά. Η καρδιά του χτυπάει ξανά» τόνισε σε συνέντευξή Τύπου που παραχώρησε για το πώς είναι ο Κρίστιαν Έρικσεν.

Και πρόσθεσε: «Η καρδιά του σταμάτησε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πρέπει να βρούμε τι πραγματικά έγινε. Είχε φύγει όμως. Ευτυχώς μετά από μία απινίδωση επανήλθε. Πόσο κοντά φτάσαμε στο μοιραίο; Πραγματικά δεν ξέρω. Οι εξετάσεις του είναι όλες καλές δεν έχουμε ακόμα απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ