Αθλητισμος

Αντετοκούνμπο - Κορωνοϊός: Παίζουμε άμυνα για να βγούμε όλοι MVP

Το μήνυμά του για την προστασία από την Covid-19 και το «ευχαριστώ» του Κυριάκου Μητσοτάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φορά μάσκα σε σποτάκι της ελληνικής κυβέρνησης για την προστασία των πολιτών από τον κορωνοϊό
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φορά μάσκα σε σποτάκι της ελληνικής κυβέρνησης για την προστασία των πολιτών από τον κορωνοϊό @PrimeministerGR/Twitter

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρωταγωνιστεί σε σποτάκι της ελληνικής κυβέρνησης για τον κορωνοϊό και στέλνει μήνυμα για να «βγούμε όλοι MVP στο τέλος».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στέλνει το δικό του μήνυμα για τον κορωνοϊό και τον αγώνα των Ελλήνων κατά της Covid-19.

Σε ενημερωτικό σποτάκι της ελληνικής κυβέρνησης, ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς και «back to back» MVP του NBA καλεί τους Έλληνες να «παίξουν άμυνα απέναντι στον αόρατο εχθρό».

Στόχος, στο τέλος να αναδειχτούν «όλοι MVP!». Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Twitter το σποτάκι για τον κορωνοϊό με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Στο μήνυμά του προς τους πολίτες ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί μπασκετικούς όρους, καλώντας τους να τηρήσουν τα μέτρα προστασίας κατά της Covid-19 τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, καθώς «είναι καιρός η ζωή να πάρει τη ρεβάνς».

«Τις μέρες των γιορτών συνεχίζουμε τον κρίσιμο αγώνα για την υγεία μας. Είναι καιρός η ζωή να πάρει τη ρεβάνς. Ευχαριστώ τον Γιάννη Αντετούνμπο που πρωταγωνιστεί σε αυτό το μήνυμα, ενώνοντας τη φωνή μου με τα λόγια του: Όλοι μαζί, "παίζουμε άμυνα" και κερδίζουμε ξανά την ελευθερία μας».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ