- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ρονάλντο: Με τον Μέσι μοιραστήκαμε 13 χρόνια γεμάτα βραβεία
«Πάντα είχα μία εγκάρδια σχέση μαζί του, ποτέ δεν τον είδα ως αντίπαλο»
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφυγε νικητής από την έδρα της Μπαρτσελόνα, αυτή τη φορά ως παίκτης της Γιουβέντους και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λιονέλ Μέσι.
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Μέσι αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης μεταξύ Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ επέστρεψε στη Βαρκελώνη, αυτή τη φορά με τη φανέλα της Γιουβέντους, για να έρθει ξανά αντιμέτωπος με τον Λιονέλ Μέσι. Ο Ρονάλντο σκόραρε δύο φορές και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με 3-0, και φυσικά «πάτημα» σε όσους τον θεωρούν καλύτερο από τον Αργεντινό.
Ωστόσο, ο ίδιος ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά πως οι σχέσεις του με τον Μέσι είναι εξαιρετικές και πως η «κόντρα» δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα δημιούργημα των φιλάθλων.
«Πάντα είχα μία εγκάρδια σχέση μαζί του, έχουμε μοιραστεί 12, 13 χρόνια γεμάτα με βραβεία. Ποτέ δεν τον είδα ως αντίπαλο. Πάντα είχα καλή συμπεριφορά απέναντι του. Ξέρουμε πως στο ποδόσφαιρο θέλουμε για το θέαμα μία κόντρα. Αλλά για μένα πάντα έτσι ήταν. Η Μπαρτσελόνα περνάει δύσκολες στιγμές, αλλά είναι πάντα η Μπαρτσελόνα», είπε χαρακτηριστικά.
Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα, ο Κριστιάνο ανάρτησε μία πανηγυρική φωτογραφία από τα αποδυτήρια, χαρακτηρίζοντας την Μπαρτσελόνα ως μία από τις δυσκολότερες ομάδες που έχει αντιμετωπίσει ποτέ.
«Πάντα είναι σπουδαίο να επιστρέφω στην Ισπανία και την Καταλονία και πάντα είναι δύσκολο να παίζω στο Καμπ Νου, απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες που έχω αντιμετωπίσει. Σήμερα ήμασταν ομάδα πρωταθλητών. Ενωμένοι, δυνατοί και οικογένεια. Αν παίζουμε έτσι, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα ως το τέλος της σεζόν. Πάμε!», ήταν το μήνυμα του Ρονάλντο.
Always great to return to Spain and to Catalunya, always hard to play in Camp Nou against one of the best teams I ever faced. Today we were a team of Champions! A true, strong and united family! Playing like this, we have nothing to fear until the end of the season... Let’s go! pic.twitter.com/PivPpJ3SLh
— Cristiano Ronaldo (@Cristiano) December 8, 2020
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Άσχημα νέα για τον επικεφαλής της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας
Δείτε το απίθανο βίντεο που δημοσίευσε η γερμανική ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην «Telegraph»
Οι δηλώσεις ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ναϊμέγκεν για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League
ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ και Παναθηναϊκός έμαθαν τους αντιπάλους τους στα playoffs σε Champions, Europa και Conference League.
Ο 56χρονος Ελβετο-ιταλός νιώθει «απομονωμένος» από τη... χιονοστιβάδα αρνητικής κάλυψης των ΜΜΕ
Σε περίπτωση πρόκρισης επί της ΤΣΣΚΑ 1948
Το φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι εξελίσσεται σε μία από τις πιο εντυπωσιακές περιόδους για το ελληνικό ποδόσφαιρο
Πότε θα διεξαχθεί η πρώτη αναμέτρηση
Πότε θα δώσει το πρώτο ματς εκτός έδρας
Ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα
Έμαθε τον δρόμο που οδηγεί στη League Phase
Ο 18χρονος διεθνής Έλληνας εξτρέμ βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στη Βεστφαλία
Ποιος βρίσκεται στο επίκεντρο του αφιερώματος
Οι δύο ελληνικές ομάδες περιμένουν τους επόμενους αντιπάλους τους
Στη Νιόν στρέφεται το ενδιαφέρον του ελληνικού ποδοσφαίρου
Μετά το χρυσό στο Τεχνικό οι αδερφές Αλεξανδρή κέρδισαν και στο Ελεύθερο Ντουέτο
Ο Ινφαντίνο απέσυρε το σχέδιο για την «πώληση» του Μουντιάλ μετά από πιέσεις
Ο ισχυρός άνδρας της FIFA κάνει στροφή 180 μοιρών μετά τις αντιδράσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.