Αθλητισμος

Europa League: Ισόπαλος ο ΠΑΟΚ με την Ομόνοια στην Τούμπα

Το παιχνίδι έληξε 1-1

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ΠΑΟΚ πέταξε δύο βαθμούς στην Τούμπα απέναντι στην Ομόνοια στην πρεμιέρα του στους ομίλους του Europa League
Ο ΠΑΟΚ πέταξε δύο βαθμούς στην Τούμπα απέναντι στην Ομόνοια στην πρεμιέρα του στους ομίλους του Europa League © EUROKINISSI/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ

Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Ομόνοια στην Τούμπα στην πρεμιέρα του στους ομίλους του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε την Ομόνοια στην Τούμπα για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Το παιχνίδι έγινε την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020 με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να μην καταφέρνει να πάρει τη νίκη στο άδειο από κόσμο γήπεδό του, καθώς παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση εισόδου φιλάθλων λόγω της πανδημίας κορωνοϊού.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τον ΠΑΟΚ ισόπαλο με την Ομόνοια. Το παιχνίδι στην Τούμπα έληξε 1-1. Τα γκολ πέτυχαν οι Μποτεάκ (Ομόνοια) στο 16' και Μουργκ (ΠΑΟΚ) στο 56'.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε την κατοχή σε όλο το ματς σχεδόν σε ποσοστό 70%, ωστόσο απέναντί του συνάντησε ένα αμυντικό «τείχος» από τους παίκτες της Ομόνοιας. Ο Άμπελ Φερέιρα παρέταξε την ομάδα του χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις σε σχηματισμό 3-4-3 με τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τους Μιχαηλίδη, Βαρέλα και Ίνγκασον στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή τους Σβαμπ και Εσίτι στο κέντρο, ενώ στις πτέρυγες ξεκίνησαν ο Γιαννούλης αριστερά και ο Βαρέλα δεξιά. Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος προπονητής έβαλε τον Τσόλακ στην κορυφή, πλαισιωμένο από Ζίβκοβιτς και Μουργκ.

Η κυπριακή ομάδα αιφνιδίασε τον «Δικέφαλο του Βορρά», ανοίγοντας το σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι, ισοφαρίζοντας σε 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μάτος (62' Ροντρίγκο), Γιαννούλης, Εσίτι (46' Αουγκούστο), Σβαμπ, Μουργκ (73' Μπίσεσβαρ), Α. Ζίβκοβιτς (73' Τζόλης), Τσόλακ (62' Σφιντέρσκι).

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέτσγιακς, Βίκτορ Γκόμες, Ζόρντι Γκόμεθ (75' Κουσουλός), Τζιωνής, Παπουλής (75' Ασαντέ), Μποτεάκ (90'+2 Λοΐζου), Ντουρίς (75' Κακουλής).

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ