- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι ευχές του στη σύζυγό του, Μαράια
«Χρόνια πολλά, μωρό μου. Σ' αγαπάω»
Με δύο φωτογραφίες της με τον γιο τους, Λίαμ-Τσαρλς επέλεξε να ευχηθεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη σύζυγό του, Μαράια για τα γενέθλιά της.
Χρόνια πολλά στην αγαπημένη του σύζυγο ευχήθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με ανάρτηση που πραγματοποίησε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.
Η Μαράια Ριντλπρίγκερ έχει γενέθλια και φυσικά ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς δεν παρέλειψε να της ευχηθεί και στα social media με δύο φωτογραφίες όπου απεικονίζεται εκείνη με τον γιο τους, Τσαρλς-Λιαμ.
«Χρόνια πολλά, μωρό μου. Σ’ αγαπάω», ήταν το λιτό αλλά περιεκτικό μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο που συνόδευσε την ανάρτησή του.
Αντετοκούνμπο: Μιλγουόκι σε ευχαριστώ, είστε οι καλύτεροι οπαδοί
Το δικό του μήνυμα στους οπαδούς των Μιλγουόκι Μπακς έστειλε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μέσω social media.
Τα «ελάφια» δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό της περιφέρειάς τους, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τους Μαϊάμι Χιτ με τον Αντετοκούνμπο να πρωταγωνιστεί σε σενάρια μεταγραφής όλο το χρονικό διάστημα.
Οι άνθρωποι των Μπακς δεσμεύτηκαν στον Greek Freak κατόπιν πολύωρης συνάντησης που είχαν μαζί του πως θα ξεπεράσουν το salary cap και θα φέρουν στο Μιλγουόκι παίκτες που μπορούν να κουβαλήσουν μαζί με τον Αντετοκούνμπο την ομάδα μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
«Σε ευχαριστώ Μιλγουόκι για όλη την αγάπη και τη στήριξη που έδειξες στους συμπαίκτες μου και εμένα αυτή τη σεζόν. Είστε οι καλύτεροι οπαδοί του πρωταθλήματος. Ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν!» ήταν το μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι είναι το Ultimate Championship
Το μήνυμα του Βάσκου προπονητή
Δείτε τις ημέρες και τις ώρες
Αντικαθιστά τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπ
Ποια είναι η Ζεϊνέπ Μεστάν
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δείτε το γκολ των Λονδρέζων από δημιουργία του Έλληνα αστέρα
Σε ποια θέση βρίσκεται η ΑΕΚ
Τι έγινε στα παιχνίδια της Τετάρτης
Το αποτέλεσμα...μοναδικό
«Καλό ταξίδι. Δεν θα σε ξεχάσουμε.»
Το επεισόδιο με τον Πάμπλο Ροσάριο στο Πόρτο-Μάντσεστερ Σίτι
Λόγω των εργασιών στο ΣΕΦ, οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν τους εντός έδρας αγώνες στο γήπεδο της ΑΕΚ
Ανησυχία στις τάξεις της Ντόρτμουντ
Σύμφωνα με τις δύο προηγούμενες χρονιές της League Phase
Η νέα αγορά του Έλληνα αστέρα των Χιτ
Θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.