- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Απόψε ο τελικός του Κυπέλλου
ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα παίξουν με ενάμιση μήνα καθυστέρηση
Ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ αναμένεται να ξεκινήσει στις 9 το βράδυ
Υπό κανονικές συνθήκες ο φετινός τελικός Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο θα παιζόταν τον Μάιο. Λόγω κορωνοϊού τίποτα σχεδόν δεν είναι κανονικό στον κόσμο, οπότε η αναμέτρηση μεταφέρθηκε για τα τέλη Ιουλίου.
Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να παίξει στη Ριζούπολη που είχε ορίσει η ΕΠΟ, ούτε και στο ΟΑΚΑ, την έδρα της ΑΕΚ. Έπειτα από διαβουλεύσεις και διοικητικές «κοκορομαχίες», ο τελικός της σεζόν 2019-20 πήγε στις 30 Αυγούστου, όμως αναβλήθηκε ξανά λόγω του κρούσματος κορωνοϊού του Λοβέρα.
Εν τέλει, πήγε για τις 12/9, μία μέρα αφού ξεκίνησε η νέα αγωνιστική περίοδος! ΑΕΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται στις 9 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, χωρίς θεατές.
Πάντως, οι Πειραιώτες γκρινιάζουν ότι η τοπική ΕΠΣ και ο δήμος της πόλης έχουν διανέμει προσκλήσεις, ενώ απαγορεύεται. Στο γήπεδο θα βρεθεί και ο δήμαρχος της πρωτεύουσας της Μαγνησίας, Αχιλλέας Μπέος, κάτι που ανακοίνωσε ο ίδιος, βάλλοντας παράλληλα κατά του Ολυμπιακού.
Ως γνωστόν, οι δύο ομάδες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις φετινές μεταγραφές τους, ούτε καν παίκτες που και πέρυσι τους ανήκαν αλλά ήταν δανεικοί. Έτσι, οι δύο προπονητές δεν έχουν πολλές επιλογές στη διάθεσή τους.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Κάρλος Αλκαράθ δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Γαλλικό Όπεν τον επόμενο μήνα
Έκτο συνεχόμενο σε αντίστοιχη διοργάνωση για την Ελληνίδα αθλήτρια
Οι δηλώσεις του προπονητή της κρητικής ομάδας ενόψει του τελικού κυπέλλου
Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ ενόψει του τελικού του κυπέλλου
Σε κακή ημέρα η Ελληνίδα τενίστρια
Δύο παίκτες του Ολυμπιακού σε αυτήν
Τι είπε για την αγωνιστική του κατάσταση
Τι αναφέρθηκε στη δίκη της υπόθεσης
Με προβλήματα και καθυστερήσεις η διαδικασία εγγραφής
Η ανάρτησή του στο Instagram
Τι αποκάλυψε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης
Σφοδρές αντιδράσεις στην Ιταλία για σενάριο συμμετοχής χωρίς πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο
Προκρίθηκε στον 2ο γύρο του WTA 1000 στη Μαδρίτη - Ποιον θα αντιμετωπίσει
Νέα έντονη στιγμή για τον Έλληνα τενίστα
Θα καταφέρουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός να δώσουν το παρών;
Πότε έχει πρεμιέρα η Ελληνίδα τενίστρια
Νέα καριέρα για τον Έλληνα αστέρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.