Αθλητισμος

Παρί Σεν Ζερμέν: Θετικός στον κορωνοϊό ο Κιλιάν Εμπαπέ

Όπως ανακοίνωσε η γαλλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ © EPA/Jessica Gow

Σε καραντίνα βρίσκεται ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, Κιλιάν Εμπαπέ, αφού διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, σύμφωνα με τη γαλλική Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Γάλλος αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ όπως γνωστοποίησε η γαλλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Γαλλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, «Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν θα συμμετάσχει στο Γαλλία-Κροατία, το βράδυ της Τρίτης στις 8:45 μ.μ. στο Stade de France».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, «Το αποτέλεσμα του τεστ για κορωνοϊό στο οποίο υπεβλήθη και που διεξήχθη από την UEFA τη Δευτέρα το πρωί, βρέθηκε θετικό, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από την ομάδα, αφού έλαβε τα αποτελέσματα στο τέλος της προπόνησης και πριν επιστρέψει στο σπίτι του το βράδυ».

Το Σάββατο, ο Εμπαπέ συμμετείχε στον αγώνα της Γαλλίας με τη Σουηδία, σημειώνοντας το μοναδικό γκολ και χαρίζοντας στη Γαλλία τη νίκη με 1-0.

Σύμφωνα με τη δήλωση της Γαλλικής Ομοσπονδίας, ο 21χρονος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, καθώς και ολόκληρη η γαλλική αντιπροσωπεία, υποβλήθηκαν σε εξετάσεις κορωνοϊού την Τετάρτη πριν από το παιχνίδι Σουηδίας-Γαλλίας, κατόπιν αιτήματος της UEFA. Τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Στις 2 Σεπτεμβρίου, η ομάδα Παρί Σεν Ζερμέν επιβεβαίωσε ότι τρεις από τους παίκτες της, είχαν μολυνθεί με κορωνοϊό. Ένας από αυτούς τους παίκτες ήταν και ο Βραζιλιάνος Νεϊμάρ, ο οποίος βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ