- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παρί Σεν Ζερμέν: Θετικός στον κορωνοϊό ο Κιλιάν Εμπαπέ
Όπως ανακοίνωσε η γαλλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου
Σε καραντίνα βρίσκεται ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, Κιλιάν Εμπαπέ, αφού διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, σύμφωνα με τη γαλλική Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.
Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Γάλλος αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ όπως γνωστοποίησε η γαλλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Γαλλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, «Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν θα συμμετάσχει στο Γαλλία-Κροατία, το βράδυ της Τρίτης στις 8:45 μ.μ. στο Stade de France».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, «Το αποτέλεσμα του τεστ για κορωνοϊό στο οποίο υπεβλήθη και που διεξήχθη από την UEFA τη Δευτέρα το πρωί, βρέθηκε θετικό, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από την ομάδα, αφού έλαβε τα αποτελέσματα στο τέλος της προπόνησης και πριν επιστρέψει στο σπίτι του το βράδυ».
Το Σάββατο, ο Εμπαπέ συμμετείχε στον αγώνα της Γαλλίας με τη Σουηδία, σημειώνοντας το μοναδικό γκολ και χαρίζοντας στη Γαλλία τη νίκη με 1-0.
Σύμφωνα με τη δήλωση της Γαλλικής Ομοσπονδίας, ο 21χρονος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, καθώς και ολόκληρη η γαλλική αντιπροσωπεία, υποβλήθηκαν σε εξετάσεις κορωνοϊού την Τετάρτη πριν από το παιχνίδι Σουηδίας-Γαλλίας, κατόπιν αιτήματος της UEFA. Τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.
Στις 2 Σεπτεμβρίου, η ομάδα Παρί Σεν Ζερμέν επιβεβαίωσε ότι τρεις από τους παίκτες της, είχαν μολυνθεί με κορωνοϊό. Ένας από αυτούς τους παίκτες ήταν και ο Βραζιλιάνος Νεϊμάρ, ο οποίος βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής
Πρωταγωνιστής σε μία ακόμα απίστευτη ιστορία ο Βραζιλιάνος
Η γκάφα της νέας ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι είπε ο μάνατζερ του
Ο απολογισμός του Γάλλου super star σε μια ανάρτηση
Δεν είναι λίγοι οι θαυμαστές του που σοκαρίστηκαν από την αλλαγή
Ξέσπασμα του Χαβιέρ Τέμπας: «Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να φύγει»
Πανηγυρισμοί από τους οπαδούς της «Ρόχα» μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ
Προ των πυλών η σπουδαία μεταγραφή για τον Έλληνα εξτρέμ
Η στάση των Αργεντίνων προκάλεσε αρνητικά σχόλια λόγω της έλλειψης σεβασμού προς την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια
Πώς διαμορφώνεται μετά το Μουντιάλ 2026
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Ξαναπάτησε χορτάρι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού
Το μήνυμα του μετά τον χαμένο τελικό
Η αναφορά του για το Μουντιάλ δεν άργησε να γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Αρχίζει πειθαρχική έρευνα
O «Κing Kev» ήταν δυο φορές κάτοχος της Χρυσής Μπάλας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.