- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ολυμπιακός προς ΕΠΟ: Τελικός Κυπέλλου στις 28 ή 29 Ιουλίου
Επιστολή από τους «ερυθρόλευκους»
Ο Ολυμπιακός ζητά από την ΕΠΟ τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στις 28 ή 29 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ
Νέα επιστολή στην ΕΠΟ έστειλε ο Ολυμπιακός για τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ που παραμένει άγνωστο πότε θα διεξαχθεί.
Μέσω αυτής οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν από την ομοσπονδία να παίξουν αγωνιστούν άμεσα με την Ενωση και πιο συγκεκριμένα την ερχόμενη Τρίτη 28 Ιουλίου ή μία ημέρα μετά (29 Ιουλίου).
Συγκεκριμένα, η επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς την ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας αναφέρει:
Κύριε Πρόεδρε,
Σε συνέχεια των σημερινών συζητήσεων για την ημερομηνία διεξαγωγής του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2019/2020, και με δεδομένη την ανάγκη να έχει ολοκληρωθεί η διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος πριν την καταληκτική ημερομηνία δήλωσης των ελληνικών ομάδων στις διοργανώσεις της UEFA, ήτοι στις 03/08, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ επαναλαμβάνει για άλλη μια φορά τη συναίνεσή της για τη διεξαγωγή του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ την Τρίτη 28/07 ή την Τετάρτη 29/07/2020.
Υπενθυμίζεται πως αρχικά ο τελικός ήταν προγραμματισμένες για τις 26 Ιουλίου και το γήπεδο της Ριζούπολης, όμως η αστυνομία δήλωσε πως δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια του αγώνα στο συγκεκριμένο γήπεδο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεν είναι λίγοι οι θαυμαστές του που σοκαρίστηκαν από την αλλαγή
Ξέσπασμα του Χαβιέρ Τέμπας: «Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να φύγει»
Πανηγυρισμοί από τους οπαδούς της «Ρόχα» μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ
Προ των πυλών η σπουδαία μεταγραφή για τον Έλληνα εξτρέμ
Η στάση των Αργεντίνων προκάλεσε αρνητικά σχόλια λόγω της έλλειψης σεβασμού προς την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια
Πώς διαμορφώνεται μετά το Μουντιάλ 2026
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Ξαναπάτησε χορτάρι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού
Το μήνυμα του μετά τον χαμένο τελικό
Η αναφορά του για το Μουντιάλ δεν άργησε να γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Αρχίζει πειθαρχική έρευνα
O «Κing Kev» ήταν δυο φορές κάτοχος της Χρυσής Μπάλας
Οι παίκτες προσγειώθηκαν στη Μαδρίτη με το τρόπαιό τους
Αν περάσει το εμπόδιο της Ντινάμο Κιέβου
Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο μπροστά στο κοινό της, όμως όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες έγιναν μάρτυρες μιας εμπειρίας που ξεπέρασε το αποτέλεσμα.
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Πότε θα διεξαχθούν οι αγώνες
Οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν δακρυγόνα και αύρες νερού
Η νέα «προσθήκη» της FIFA
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.