- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών ο δις Ολυμπιονίκης των 800 μέτρων, Ντονάτο Σάμπια, λόγω κορωνοϊού.
Έχασε τη μάχη με τη ζωή εξαιτίας του κορωνοϊό, ο δις Ολυμπιονίκης των 800 μέτρων, Ντονάτο Σάμπια σε ηλικία 56 ετών. Την ανακοίνωση του θανάτου του έκανε σήμερα, 8 Απριλίου, η Ολυμπιακή Επιτροπή της Ιταλίας.
Ο άλλοτε πρωταθλητής του στίβου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στην εντατική του νοσοκομείου Σαν Κάρλο στην Ποτέντσα, στη νότια πλευρά της χώρας, αλλά η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και δεν κατάφερε να «νικήσει» τον κορωνοϊό.
Ο Σάμπια είχε τερματίσει στην πέμπτη θέση στα 800 μέτρα των Ολυμπιακών Αγώνων του 1984 στο Λος Άντζελες και στην έβδομη στη Σεούλ τέσσερα χρόνια αργότερα. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ίδιο αγώνισμα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου το 1984 στο Γκετεμποργκ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το όνομα που φιγουράρει στη λίστα των «ελαφιών»
Ακόμα μία τεράστια κίνηση από την γερμανική ομάδα
Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης
Το σχόλιο του άσου του Παναθηναϊκού
Η ανάρτησή του στο Instagram
Το σενάριο για Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στα playoffs της Euroleague
Όταν το ρολόι έδειξε 19:26 (χρονολογία ίδρυσης), οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έβαλαν… φωτιά στην πλατεία Αριστοτέλους
Οι δηλώσεις ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Μονακό
Τεράστια η ζήτηση για ένα «μαγικό» χαρτάκι
«Σας λέω, αν παίξετε την Κυριακή όπως παίξατε χθες, καμία ελληνική ομάδα δεν μπορεί να σας νικήσει. Καμία»
Ποιους συμπεριέλαβε στην καλύτερη πεντάδα της σεζόν
Συνεχίζεται η «κατηφόρα» για τον Έλληνα τενίστα
Από την Κωνσταντινούπολη στη Θεσσαλονίκη και από εκεί σε όλο τον κόσμο. Ένας αιώνας ασπρόμαυρης κληρονομιάς
Πρωταγωνιστές του ματς, Μαρτίνς και Ροντινέι
Την επόμενη αγωνιστική, η ΑΕΚ φιλοξενείται στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό
Όσα έγιναν στον αγώνα
Τα κανάλια και οι ώρες μετάδοσης
O κίνδυνος υποβιβασμού γίνεται ολοένα και πιο ορατός
Οι συγκινητικές αναρτήσεις των γονιών της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.