- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο κορωνοϊός «χτύπησε» και τους Μπόστον Σέλτικς, με τον Μάρκους Σμαρτ να ανακοινώνει πως έχει προσβληθεί και εκείνος από τον ιό που βρίσκεται σε έξαρση.
Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο παίκτης των Μπόστον Σέλτικς, Μάρκους Σμαρτ, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter.
Ο 26χρονος shooting guard των «κελτών» έδωσε δείγμα όπως οι περισσότεροι παίκτες του ΝΒΑ και τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει προσβληθεί και εκείνος από τον κορωνοϊό που βρίσκεται σε έξαρση και στις ΗΠΑ.
«Έκανα το τεστ πριν πέντε μέρες και σήμερα πήρα τα αποτελέσματα. Από την ημέρα που εξετάστηκα είμαι σε καραντίνα, ευτυχώς. Ο κορωνοϊός πρέπει να αντιμετωπίζεται σοβαρά.
»Αποτελεί προτεραιότητα για τους ειδικούς σε θέματα υγείας και πρέπει να κάνουμε περισσότερες εξετάσεις το συντομότερο. Προσωπικά, δεν είχα συμπτώματα και αισθάνομαι εξαιρετικά. Όμως η νέα γενιά της πατρίδας μας πρέπει να κρατά αποστάσεις. Δεν παίζουν με αυτά.
»Όποιος δεν το κάνει, φέρεται εγωιστικά. Ενωμένοι μπορούμε να κερδίσουμε, αλλά για να το κάνουμε πρέπει να είμαστε χωριστά για λίγο», ανέφερε o Μάρκους Σμαρτ στο tweet του.
Μάλιστα, εκτός από τον Μάρκους Σμαρτ, και δύο παίκτες των Λος Άντζελες Λέικερς διαγνώσθηκαν με κορωνοϊό χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί για ποιους πρόκειται.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Yπήρξε το δεξί του χέρι στην UEFA
Ο Αϊμέν Χουσεΐν κρατήθηκε για πολύωρο έλεγχο στο αεροδρόμιο του Σικάγο
Τι είπε σε δηλώσεις του
Ακόμα ένα τεράστιο κλαμπ στο κυνήγι του Έλληνα
Απόψε το σπουδαίο ματς
Πρωταγωνιστής στο Πριγκιπάτο ο Έλληνας αστέρας των Μπακς
Ο ποδοσφαιριστής έφυγε στα 33 του χρόνια
Σε φιλικό της Δανίας με την Ουκρανία
Σε τελικό-θρίλερ με τον Φλάβιο Κομπόλι
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζητάει τιμωρία Παναθηναϊκού και Γιαννακόπουλου από την ΔΕΑΒ
Τα φαβορί για την πρόκριση, με Ουζμπεκιστάν και ΛΔ Κονγκό να κυνηγούν την υπέρβαση
Θα είναι η τέταρτη φορά και η… τυχερή;
Οι δύο ομάδες έμειναν εκτός Μουντιάλ και ολοκληρώνουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για τη σεζόν 2025-26
Τι περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό «μενού» των αθλητικών μεταδόσεων
Λίγες μέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ
Η Τενερίφη πέτυχε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις των πλέι οφ της Liga ACB
Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Τάσος Δουβίκας έδωσαν το «παρών» στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της φιλικής αναμέτρησης της Εθνικής Ελλάδας με αντίπαλο την Ιταλία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.