- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Τα ιπτάμενα καρφώματα και το θρίλερ στα τρίποντα
Όσα έγιναν τα ξημερώματα στους περίφημους διαγωνισμούς του ΝΒΑ
2020 All Star Weekend ΝΒΑ στο Σικάγο: Οι νικητές των διαγωνισμών
Ένας από τους πιο εντυπωσιακούς διαγωνισμούς καρφωμάτων όλων των εποχών έγινε τα ξημερώματα στο Σικάγο, στο πλαίσιο του All Star Weekend του ΝΒΑ. Ο Ντέρικ Τζόουνς νίκησε τον Άαρον Γκόρντον σε έναν τελικό γεμάτο «άριστα 50» και δύο παρατάσεις, αφού δεν μπορούσε να ανακηρυχθεί νικητής. Μάλιστα και η τελική ετυμηγορία των κριτών έφερε συζητήσεις και γουχαϊσματα, αφού ο Γκόρντον στο τελευταίο του κάρφωμα (που άξιζε για πέντε δεκάρια) πέρασε πάνω από τον Τάκο Φολ, τον ύψους 2.30 σέντερ των Μπόστον Σέλτικς! Παρ’ όλα αυτά πήρε 47 πόντους, έναντι 48 του Τζόουνς.
Ο εκπληκτικός Τζόουνς δεν πίστευε ούτε αυτός ότι νίκησε και μάλιστα δεν το πανηγύρισε ιδιαίτερα, καθώς αναγνώρισε την –οριακή- ανωτερότητα του αντιπάλου του.
Στον διαγωνισμό τριπόντων είχαμε ένα μεγάλο ντέρμπι που κράτησε ως το τελευταίο σουτ. Ο Ντέβιν Μπούκερ, έχοντας 26 πόντους στον τελικό, ετοιμαζόταν πανηγυρίσει τη νίκη για δεύτερη φορά στην καριέρα του, όμως ο Μπάντι Χιλντ των Σακραμέντο Κινγκς, ευστόχησε στο τελευταίο του σουτ, έπιασε τους 27 πόντους και έτσι πήρε αυτός την πρωτιά.
Τέλος, το σαββατιάτικο πρόγραμμα ξεκίνησε με τον διαγωνισμό δεξιοτήτων, όπου στον τελικό έφτασαν οι δύο πιο ψηλοί παίκτες! Ο Αντεμπάγιο των Μαϊάμι Χιτ, επικράτησε του Ντομάντας Σαμπόνις (γιος του μεγάλου Άρβιντας) και ξεκίνησε με χαμόγελο την παρθενική του συμμετοχή σε All Star Game.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυριζόταν ότι ήταν έγκυος στο παιδί του - Απέσπασε 200.000 δολάρια
Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού αγώνα με την Καϊράτ στην Αστάνα
Τι είπε ο Σέρβος θρύλος
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι αποκάλυψε ο Βραζιλιάνος αστέρας
Το επίτευγμα που «σφραγίστηκε» και μετά την αναμέτρηση με τον Αστέρα
Ο διεθνής ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα βιώνει μια τραγωδία
Βάζοντας τέλος στην τετραετή κυριαρχία του Ολλανδού Φερστάπεν
Xάλασε το σερί συνεχόμενων νικών
Τη μεγάλη έκπληξη έκανε η 18χρονη Μαρτίνε Ντάμποργκ από τη Δανία
Η έναρξή της διοργάνωσης θα γίνει στις 11 Ιουνίου και ο τελικός στις 19 Ιουλίου
Ερυθρόλευκος ο πρώτος τίτλος της σεζόν στο βόλεϊ
«Όχι τώρα που βρήκαμε ρυθμό» - Η επική ατάκα από τον πάγκο του ΠΑΟΚ
Τι δήλωσε μέλος του Δ.Σ. της τουρκικής ομάδας
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Προτίμησε να δώσει την ασίστ για το νικητήριο καλάθι των Λέικερς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.