- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έτοιμος για ένα ακόμα μετάλλιο στο ΕυρωπαΪκό Πρωτάθλημα κολύμβησης ο Βαζαίος.Σε τελικό και η Ντουντουνάκη.
«Πλώρη» για ακόμη ένα μετάλλιο βάζει ο Ανδρέας Βαζαίος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, που διεξάγεται στη Γλασκώβη. Μετά το χθεσινό του θρίαμβο στα 200μ. μικτή ατομική, ο Έλληνας πρωταθλητής εξασφάλισε την πρόκριση και για τον αυριανό (8/12, 19:35) τελικό των 100μ. μικτή ατομική, καθώς πήρε τη δεύτερη θέση των ημιτελικών με 51.75. Ο αθλητής του Αλέξανδρου Νικολόπουλου βελτίωσε το πανελλήνιο ρεκόρ που είχε σημειώσει στον πρωινό προκριματικό (51.89) και δείχνει ικανός να ανέβει και σε αυτό το αγώνισμα στο βάθρο των νικητών.
Άλλο ένα πανελλήνιο ρεκόρ για την Ντουντουνάκη στα 100μ. πεταλούδα
Η Άννα Ντουντουνάκη έδωσε συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις των Ελλήνων κολυμβητών, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας της Γλασκώβης. Η 24χρονη Χανιώτισσα κατέρριψε εκ νέου το πανελλήνιο ρεκόρ στα 100μ. πεταλούδα με 57.18 (57.41 είχε κάνει στον πρωινό προκριματικό) και κατέλαβε την έβδομη θέση των ημιτελικών, παίρνοντας την πρόκριση για τον αυριανό (8/12, 19:29) τελικό. Ταχύτερη όλων ήταν η Ιταλίδα Έλενα Ντι Λίντο με 56.63, ενώ ακόμη τρεις αθλήτριες «κατέβηκαν» τα 57΄΄ (η Έμιλι Μπέκμαν από τη Δανία, η Αναστασίγια Σκουρντάι από τη Λευκορωσία και η Μπερίλ Γκασταλντελό από τη Γαλλία), όλες από τη δεύτερη ημιτελική σειρά, που πήγε σαφώς πιο γρήγορα από την πρώτη, στην οποία αγωνίστηκε η Ντουντουνάκη.
Εκτός από τους τελικούς των Βαζαίου και Ντουντουνάκη, η αυριανή (8/12) τελευταία ημέρα στη Γλασκώβη περιλαμβάνει ακόμη τρεις ελληνικές συμμετοχές. Ο Βαζαίος έχει δηλωθεί να μετάσχει και στα προκριματικά των 200μ. πεταλούδα (12:18), στην 5η και τελευταία σειρά, σε ένα αγώνισμα όπου πριν δύο χρόνια στην Κοπεγχάγη είχε πάρει το ασημένιο μετάλλιο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε ισχύ το πρωτοποριακό μέτρο για τη γονιμότητα των ποδοσφαιριστριών
Απών για 4η συνεχόμενη χρονιά ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λόγω των εργασιών στο ΣΕΦ
Καταγγελία στην Επιτροπή Ηθικής της FIFA για κατάχρηση εξουσίας και παραβίαση ουδετερότητας
Βαριά τιμωρία για τον άσο του «τριφυλλιού»
Με σλόγκαν «Έχεις τη δύναμη μέσα σου», ο κολυμβητής υπεραποστάσεων αποδεικνύει ότι μπορείς να πετύχεις τα πάντα
Διθυραμβικά σχόλια για τον Έλληνα κίπερ
Ιστορικό επίτευγμα: Ο 43χρονος υπεραθλητής κάλυψε 91,4 χιλιόμετρα στο Ιόνιο
Τα επόμενα βήματα και η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη
Απόψε η αναμέτρηση της «Ένωσης»
Η ώρα και το κανάλι του παιχνιδιού
Nαυάγησαν οι συνομιλίες ανάμεσα στους δύο πρώην παγκόσμιους πρωταθλητές βαρέων βαρών
Μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές του φετινού US Open σημείωσε η Τσινγουέν Ζενγκ
Ένα αστείο, μια…παράλογη ιδέα μόλις λίγες μέρες νωρίτερα, που έκανε πραγματικότητα
Το πρώτο μήνυμα του Τόμας Ουόκαπ μετά από την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό
«Δεν είχαμε καμία επικοινωνία με τον Αταμάν, βρείτε μου έναν παίκτη που να έχει σχέση μαζί του»
Σοβαρές καταγγελίες μετά τη διάσωση
Ο λόγος που θα αγωνιστούν στην ίδια ομάδα
Όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ για την επιστροφή της Ένωσης στο Champions League
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.