- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στίβος: Έσπασε το κοντάρι της, δανείστηκε άλλο και πέρασε τα 4.80
Οι απίστευτες στιγμές που χάρισε η Αντζέλικα Μπένγκτστον στον τελικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα
Η στιγμή που σπάει το κοντάρι της Αντζέλικα Μπένγκστον στον τελικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανοικτού Στίβου στην Ντόχα.
Ο αθλητισμός σε κάνει πιο δυνατό. Μαθαίνεις τα όρια σου, τα οποία και ξεπερνάς αρκετές φορές καθώς προπονείσαι. Μια αποτυχία είναι η αφορμή για να επιστρέψεις δριμύτερος και σοφότερος. Ο στίβος είναι γεμάτος τέτοιες στιγμές, ειδικά όταν πρόκειται για μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Το βράδυ της Κυριακής η Αντζέλικα Μπένγκτστον αγωνιζόταν στον τελικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανοικτού Στίβου στην Ντόχα.
Ο πήχης ήταν τοποθετημένος στα 4.80. Η αθλήτρια από τη Σουηδία πήρε φόρα, με σκοπό να σηκωθεί ψηλά, να περάσει το εμπόδιο και να θέσει υποψηφιότητα για ένα μετάλλιο. Δυστυχώς για εκείνη το κοντάρι της έπεσε. Η ανησυχία του κοινού κράτησε λίγα δευτερόλεπτα, καθώς η αθλήτρια από τη Σουηδία σηκώθηκε και με μια κίνηση έδειξε ότι όλα καλά.
Δίχως να πτοηθεί από αυτήν την άτυχη στιγμή, δανείστηκε ένα κοντάρι από τη Γαλλίδα συναθλήτριά της Νινόν Γκιγιόν. Μαντέψτε: Η τρίτη και τελευταία της προσπάθεια στο συγκεκριμένο ύψος στέφθηκε με επιτυχία, γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό που είχε γεμίσει ασφυκτικά το στάδιο στην Ντόχα.
Υπενθυμίζεται ότι στον τελικό του επί κοντώ η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θα γίνει ο πρώτος εν ενεργεία πρόεδρος των ΗΠΑ που παρακολουθεί αγώνα τελικών από κοντά
Yπήρξε το δεξί του χέρι στην UEFA
Ο Αϊμέν Χουσεΐν κρατήθηκε για πολύωρο έλεγχο στο αεροδρόμιο του Σικάγο
Τι είπε σε δηλώσεις του
Ακόμα ένα τεράστιο κλαμπ στο κυνήγι του Έλληνα
Απόψε το σπουδαίο ματς
Πρωταγωνιστής στο Πριγκιπάτο ο Έλληνας αστέρας των Μπακς
Ο ποδοσφαιριστής έφυγε στα 33 του χρόνια
Σε φιλικό της Δανίας με την Ουκρανία
Σε τελικό-θρίλερ με τον Φλάβιο Κομπόλι
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζητάει τιμωρία Παναθηναϊκού και Γιαννακόπουλου από την ΔΕΑΒ
Τα φαβορί για την πρόκριση, με Ουζμπεκιστάν και ΛΔ Κονγκό να κυνηγούν την υπέρβαση
Θα είναι η τέταρτη φορά και η… τυχερή;
Οι δύο ομάδες έμειναν εκτός Μουντιάλ και ολοκληρώνουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για τη σεζόν 2025-26
Τι περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό «μενού» των αθλητικών μεταδόσεων
Λίγες μέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ
Η Τενερίφη πέτυχε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις των πλέι οφ της Liga ACB
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.