Αθλητισμος

Γεμίζουν το ΟΑΚΑ οι φίλοι της ΑΕΚ

Εξαιρετική η προπώληση για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΟΑΚΑ
ΟΑΚΑ/©INTIMESPORTS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Σχεδόν 30.000 άνθρωποι έχουν αγοράσει εισιτήριο για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Πάνε σχεδόν δύο εβδομάδες, όταν ο Νίκος Κωστένογλου είχε πει πως «περιμένω 50.000 κόσμο» στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Έκτοτε μεσολάβησε η εκτός έδρας νίκη της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού και ο κόσμος... ζεστάθηκε για τα καλά. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έκανε και το πρωτόγνωρο εγχείρημα να κυκλοφορήσει τα εισιτήρια Σάββατο βράδυ, αμέσως μετά το 1-0 στο Αγρίνιο και έτσι φθάσαμε τώρα, Τετάρτη απόγευμα και σχεδόν 30.000 άνθρωποι έχουν κλείσει ήδη θέση για τον αγώνα της Κυριακής.

Η ΑΕΚ έχει πουλήσει 14.000 εισιτήρια διαρκείας και είναι βέβαιο πως οι περισσότεροι -αν όχι όλοι- οι κάτοχοι θα πάνε γήπεδο, μοίρασε 6.000 στους οργανωμένους οπαδούς και έχουν γίνει ανάρπαστα, ενώ ήδη πουλήθηκαν άλλες 8-9.000 στον απλό κόσμο.

Ο αριθμός είναι πολύ μεγάλος, αν αναλογιστούμε ότι απομένουν τρεις γεμάτες μέρες προπώλησης, ενώ την Κυριακή τα ταμεία θα είναι ανοιχτά από το πρωί στο ΟΑΚΑ.

Από τη μέρα που η ΑΕΚ υποβιβάστηκε στη Γ’ κατηγορία και έκανε restart, έχει γεμίσει το Στάδιο μόλις τρεις φορές και αυτό όχι σε συνθήκες απόλυτου sold out. Η πρώτη ήταν ο επαναληπτικός προημιτελικός Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό το 2015, η δεύτερη το 2-0 με τον Λεβαδειακό το 2018, που σφράγισε το πρώτο πρωτάθλημα έπειτα από 24 χρόνια και η τρίτη πέρυσι στο ματς με την Μπάγερν για το Τσάμπιονς Λιγκ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ