Αθλητισμος

Νύχτα «τρόμου» για την ΑΕΚ

Μετά την ήττα από την Ξάνθη φεύγει ο Καρντόσο και όχι μόνο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
aek.jpg
ΑΕΚ © ΙΝΤΙΜΕ / ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Νύχτα «τρόμου» για την ΑΕΚ. Μετά την ήττα από την Ξάνθη φεύγει ο Καρντόσο και όχι μόνο

Φαίνεται πως δεν είχαμε δει το χειρότερο πρόσωπο της ΑΕΚ. Τρεις μέρες μετά την εντός έδρας ήττα από την Τραμπζονσπόρ με 3-1 ήρθε νέο πατατράκ για την «Ένωση». Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχασε μέσα στο ΟΑΚΑ από την Ξάνθη με 2-1, σκορπίζοντας εκ νέου απογοήτευση στους οπαδούς της.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι εξελίξεις ήταν απανωτές. Καταρχάς, ο κόσμος άρχισε να αποδοκιμάζει, κάποιοι μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και είχαν έντονο διάλογο με παίκτες, ενώ μερίδα κόσμου περίμενε έξω από τα αποδυτήρια. Έξαλλος αποχώρησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, τονίζοντας προς το πλήθος ότι «τους τελείωσα όλους». Τι εννοούσε; Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ κατέβηκε στα αποδυτήρια και άρχισε να δρομολογεί την επόμενη μέρα. Πρώτος απ’ όλους φεύγει ο Νίκος Λυμπερόπουλος, που χρεώνεται τον Καρντόσο, αν και ο Μεσσήνιος διευθυντής ισχυρίζεται πως παραιτήθηκε. Θέμα ωρών είναι να ανακοινωθεί και η απόλυση του Πορτογάλου προπονητή, ο οποίος πάντως εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου. Από ‘κει και πέρα θα φύγει και όλο το τεχνικό επιτελείο που έφερε ο Καρντόσο  και πιθανότατα ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Βασίλης Δημητριάδης.

Ήδη ακούγονται ονόματα για τη θέση του προπονητή, όπως αυτό του Γκουστάβο Πογέτ, που έκατσε στον πάγκο της ομάδας και το 2016. Ώσπου να βρεθεί ο νέος τεχνικός, χρέη υπηρεσιακού θα αναλάβει ο Νίκος Κωστένογλου. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ