- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νύχτα «τρόμου» για την ΑΕΚ. Μετά την ήττα από την Ξάνθη φεύγει ο Καρντόσο και όχι μόνο
Φαίνεται πως δεν είχαμε δει το χειρότερο πρόσωπο της ΑΕΚ. Τρεις μέρες μετά την εντός έδρας ήττα από την Τραμπζονσπόρ με 3-1 ήρθε νέο πατατράκ για την «Ένωση». Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχασε μέσα στο ΟΑΚΑ από την Ξάνθη με 2-1, σκορπίζοντας εκ νέου απογοήτευση στους οπαδούς της.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι εξελίξεις ήταν απανωτές. Καταρχάς, ο κόσμος άρχισε να αποδοκιμάζει, κάποιοι μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και είχαν έντονο διάλογο με παίκτες, ενώ μερίδα κόσμου περίμενε έξω από τα αποδυτήρια. Έξαλλος αποχώρησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, τονίζοντας προς το πλήθος ότι «τους τελείωσα όλους». Τι εννοούσε; Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ κατέβηκε στα αποδυτήρια και άρχισε να δρομολογεί την επόμενη μέρα. Πρώτος απ’ όλους φεύγει ο Νίκος Λυμπερόπουλος, που χρεώνεται τον Καρντόσο, αν και ο Μεσσήνιος διευθυντής ισχυρίζεται πως παραιτήθηκε. Θέμα ωρών είναι να ανακοινωθεί και η απόλυση του Πορτογάλου προπονητή, ο οποίος πάντως εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου. Από ‘κει και πέρα θα φύγει και όλο το τεχνικό επιτελείο που έφερε ο Καρντόσο και πιθανότατα ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Βασίλης Δημητριάδης.
Ήδη ακούγονται ονόματα για τη θέση του προπονητή, όπως αυτό του Γκουστάβο Πογέτ, που έκατσε στον πάγκο της ομάδας και το 2016. Ώσπου να βρεθεί ο νέος τεχνικός, χρέη υπηρεσιακού θα αναλάβει ο Νίκος Κωστένογλου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όσα έγιναν στον αγώνα
Τα κανάλια και οι ώρες μετάδοσης
O κίνδυνος υποβιβασμού γίνεται ολοένα και πιο ορατός
Οι συγκινητικές αναρτήσεις των γονιών της
Έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που τα είχε όλα
Οι πόντοι που συγκέντρωσε
Όσα έγιναν στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής της Β΄ φάση
Ο διαιτητής της αναμέτρησης αναγκάστηκε να διακόψει για λίγο τo ματς
Η αντίδραση της τενίστριας στο instagram
Ποιους έχει στη διάθεσή του ο Ράφα Μπενίτεθ
Αφού εξασφάλισε την πρωτιά στην κανονική περίοδο της διοργάνωσης
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
Ένας από τους μεγαλύτερους σουτέρ όλων των εποχών
«Ακόμη και η καταγγέλλουσα Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός είχε ζητήσει μόνο την επιβολή προστίμου ύψους 10.000 ευρώ»
Εδώ και αρκετό διάστημα οι σχέσεις των δύο πλευρών δοκιμάζονται
Ανακοίνωση κατά του Βαγγέλη Λιόλιου εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Παράλληλα απέφυγε τις αιχμές Ρανιέρι
Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ
Τι συνέβη και κλιμακώθηκε η ένταση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.