- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στις Σπέτσες ζήσαμε την πιο διασκεδαστική πρόσκληση
Το Spetsathlon σε καλεί να ανακαλύψεις τα όριά σου και να τα ξεπεράσεις
Το 7 το τυχερό (που λέει ο σοφός λαός), ήταν φέτος για το Spetsathlon. Όσοι βρεθήκαμε στην 7η κατά σειρά διοργάνωσή του μπορούμε να πούμε ότι ήταν η καλύτερη και η πιο διασκεδαστική. Τις ημέρες 10 με 12 Μαΐου, το γραφικό νησί των Σπετσών γέμισε κόσμο και αθλητές, με τον αριθμό των συμμετοχών να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο. Η θετική ενέργεια του κόσμου από τη μία και τα πολλαπλά happenings από την άλλη, αρκούσαν για να μη θες να τελειώσει το Σαββατοκύριακο.
Το σύνθημα για την εκκίνηση των εκδηλώσεων δόθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην παραλία του Αγίου Μάμα με Blue Hour Yoga από την @Alexandra_yoga, για να συνεχιστεί δυναμικά το Σάββατο το πρωί με τους αγώνες κολύμβησης.
Κολυμβητές όλων των ηλικιών συγκεντρώθηκαν για τις αποστάσεις του ενός και τριών χλμ, και την εκκίνηση έδωσε ο σπουδαίος παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης. Ο Στέφανος Δημητριάδης που προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, κολύμπησε εκτός συναγωνισμού μαζί με τον brand ambassador Γιάννη Δρυμωνάκο. Στη διαδρομή του 1 χλμ. νίκησε ο Κωνσταντίνος Δάινας στους άνδρες και η Στέλλα Αλεξανδρίδου στις γυναίκες, ενώ στα 3 χλμ, πρώτοι τερμάτισαν ο Γιώργος Φιρφιλιόνης και η Βασιλική Αγγελοπούλου. Στην ίδια παραλία ακολούθησε το καθιερωμένο πλέον SUP Event by BIC που διασκεδάζει μικρούς και μεγάλους.
Το μεσημέρι του Σαββάτου η δράση μεταφέρθηκε στην πλατεία του Ποσειδωνίου με την εκκίνηση του ποδηλατικού αγώνα των 25 χλμ. με εκατοντάδες φίλους των δύο τροχών, να κάνουν το γύρο του πανέμορφου νησιού. Στην γραμμή της εκκίνησης βρέθηκε και η συντάκτρια αυτού του κειμένου, μαζί με δεκάδες συμμετέχοντες, ανάμεσά τους και η Τζένη Μπουλμέτη, ο Χρήστος Γαρέφης, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Χρήστος & Ζαφείρης Βολικάκης, ο Γιάννη Ταμουρίδης και πολλοί ακόμα. Συμμετέχοντας για 3η φορά σε αυτό τον αγώνα, πρέπει να δηλώσω ότι μειώνοντας το χρόνο μου κατά 20 λεπτά, πείσμωσα να προπονηθώ πιο δυνατά και του χρόνου να ανέβω στο βάθρο.
Μετά την ποδηλασία ήταν η σειρά του φιλανθρωπικού αγώνα τρεξίματος 5Κ #charity4sports Run όπου έδωσαν το παρών πάρα πολλοί αθλούμενοι μεταξύ των οποίων οι Ολυμπιονίκες Κλέλια και Άννυ Πανταζή. Η μέρα ολοκληρώθηκε με τις απονομές στους νικητές των πρώτων αγώνων και με τρομερά λαχταριστά ζυμαρικά στο Melissa Pasta Night, στην Πλατεία Ποσειδωνίου.
Η Κυριακή μας βρήκε από νωρίς στην Πλατεία Ποσειδωνίου να παρακολουθούμε τις ετοιμασίες των αγωνιζομένων για το Spetses Triathlon Sprint και το Spetses Triathlon Endurance. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες βρισκόντουσαν και ο σταρ του ελληνικού τριάθλου Γρηγόρης Σουβατζόγλου η Τζένη Μπουλμέτη, ο Χρήστος Γαρέφης και ο Κύπριος Γιάννης Χριστοδούλου που αγωνίζεται διεθνώς με τα χρώματα της Βρετανίας. Στο Spetses Triathlon Sprint νικητής στους άνδρες αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Μπιτάδος και στις γυναίκες η Νάντια Συντζανάκη. Στο Spetses Triathlon Endurance, τις πρώτες θέσεις κατέκτησαν ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου και η Τζένη Μπουλμέτη.
Η Τελετή των Απονομών έγινε στην Πλατεία Ποσειδωνίου μέσα σε πανηγυρικό κλίμα και όπως ήταν αναμενόμενο ανανεώσαμε όλοι το ραντεβού μας για του χρόνου. Αρχικά γιατί το Spetsathlon δεν μπορείς να το χορτάσεις μόνο με μία φορά και έπειτα γιατί ανυπομονούμε να συναντήσουμε ξανά τους φίλους μας και τις αγαπημένες μας Σπέτσες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απόψε η αναμέτρηση της «Ένωσης»
Η ώρα και το κανάλι του παιχνιδιού
Nαυάγησαν οι συνομιλίες ανάμεσα στους δύο πρώην παγκόσμιους πρωταθλητές βαρέων βαρών
Μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές του φετινού US Open σημείωσε η Τσινγουέν Ζενγκ
Ένα αστείο, μια…παράλογη ιδέα μόλις λίγες μέρες νωρίτερα, που έκανε πραγματικότητα
Το πρώτο μήνυμα του Τόμας Ουόκαπ μετά από την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό
«Δεν είχαμε καμία επικοινωνία με τον Αταμάν, βρείτε μου έναν παίκτη που να έχει σχέση μαζί του»
Σοβαρές καταγγελίες μετά τη διάσωση
Ο λόγος που θα αγωνιστούν στην ίδια ομάδα
Όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ για την επιστροφή της Ένωσης στο Champions League
Τι δήλωσε ο προπονητής των Λονδρέζων
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η ανάρτηση του άσου του Παναθηναϊκού
Πώς εξελίχθηκε η αναμέτρηση
Δείτε την ανάρτησή του
Με τον χειρότερο τρόπο άρχισε για τον ΠΑΟΚ το ντέρμπι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.