- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σύντομη και αδιάφορη η τρίτη θητεία Χιμένεθ στην ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος Όσκαρ Καρντόσο στο τιμόνι της Ένωσης.
Η τρίτη θητεία του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ αποδείχτηκε η πιο σύντομη και αδιάφορη. Ο Ισπανός προπονητής ήρθε μεσούσης της σεζόν να αντικαταστήσει τον Μαρίνο Ουζουνίδη, υπέγραψε συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο, αλλά πριν καν συμπληρώσει έξι μήνες ενημερώθηκε πως φεύγει.
Ο Χιμένεθ δεν ταίριαξε αυτή τη φορά με τα αποδυτήρια της ομάδας, δεν μπόρεσε να δώσει το κάτι παραπάνω και σε λίγες ώρες θα αποτελέσει και τυπικά παρελθόν.
Αντικαταστάτης του θα είναι ένας άγνωστος –στους περισσότερους- κόουτς. Πρόκειται για τον 47χρονο Όσκαρ Καρντόσο από την Πορτογαλία.
Μέχρι το 2017 ήταν κυρίως βοηθός προπονητή σε ομάδες και τότε ανέλαβε την παρθενική του δουλειά ως πρώτος. Οδήγησε τη Ρίο Άβε στην πέμπτη του πορτογαλικού πρωταθλήματος και αμέσως έφυγε για τη Γαλλία και τη Ναντ. Δεν μακροημέρευσε εκεί, απολύθηκε αρχές Οκτώβρη του 2018, ήρθε και η πρόσληψή του στη Θέλτα, όπου έκατσε άλλους τέσσερις μήνες δίχως επιτυχία.
Δεν έχει το βιογραφικό που ενθουσιάζει τον φίλο της ΑΕΚ, αλλά ο Δημήτρης Μελισσανίδης φαίνεται να πιστεύει σε αυτόν. Επειδή έχει γίνει προεργασία μαζί του, ο Καρντόσο ήδη έχει προτείνει παίκτες από την Ιβηρική, αν και ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Λυμπερόπουλος, έχει αναλάβει τόσο τις διαπραγματεύσεις με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους όσο και το… αρχι-σκάουτινγκ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο θρύλος του ποδοσφαίρου πέθανε σε ηλικία 60 ετών στις 25 Νοεμβρίου 2020
Joga bonito από τους legends της Σελεσάο
Δεν έχουν δοθεί ωστόσο ονόματα στη δημοσιότητα
Το όνομα που φιγουράρει στη λίστα των «ελαφιών»
Ακόμα μία τεράστια κίνηση από την γερμανική ομάδα
Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης
Το σχόλιο του άσου του Παναθηναϊκού
Η ανάρτησή του στο Instagram
Το σενάριο για Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στα playoffs της Euroleague
Όταν το ρολόι έδειξε 19:26 (χρονολογία ίδρυσης), οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έβαλαν… φωτιά στην πλατεία Αριστοτέλους
Οι δηλώσεις ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Μονακό
Τεράστια η ζήτηση για ένα «μαγικό» χαρτάκι
«Σας λέω, αν παίξετε την Κυριακή όπως παίξατε χθες, καμία ελληνική ομάδα δεν μπορεί να σας νικήσει. Καμία»
Ποιους συμπεριέλαβε στην καλύτερη πεντάδα της σεζόν
Συνεχίζεται η «κατηφόρα» για τον Έλληνα τενίστα
Από την Κωνσταντινούπολη στη Θεσσαλονίκη και από εκεί σε όλο τον κόσμο. Ένας αιώνας ασπρόμαυρης κληρονομιάς
Πρωταγωνιστές του ματς, Μαρτίνς και Ροντινέι
Την επόμενη αγωνιστική, η ΑΕΚ φιλοξενείται στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό
Όσα έγιναν στον αγώνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.