Αθλητισμος

Επιστρέφει ο Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ανακοινώθηκε επίσημα από τους «Μερένχες»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ζινεντίν Ζιντάν
Ζινεντίν Ζιντάν / © EPA/ARMANDO BABANI

Μόλις 284 ημέρες έμεινε μακριά από τη «Βασίλισσα» Ρεάλ και την τεχνική της ηγεσία ο πρώην άσσος της εθνικής Γαλλίας, Ζινεντίν Ζιντάν.

Οι «μερένχες» το απόγευμα της Δευτέρας (11/03) ανακοίνωσαν την απομάκρυνση του Σαντιάγκο Σολάρι και παράλληλα τη συμφωνία τους με τον «Ζιζού» μέχρι τον Ιούνιο του 2022. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης το βράδυ της ίδιας ημέρας θα παρουσιάσει τον Ζιντάν στην αίθουσα Τύπου του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Η ανακοίνωση της Ρεάλ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ρεάλ Μαδρίτης συνεδρίασε σήμερα, Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019, και αποφάσισε να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο με τον Σαντιάγκο Σολάρι, στον οποίο προσφέρθηκε η δυνατότητα να συνεχίσει να είναι στο κλαμπ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης εκτιμά τη δουλειά που έκανε  ο Σαντιάγκο Σολάρι, την αφοσίωση και την πίστη που πάντα είχε στον σύλλογο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο επίσης, συμφώνησε στην πρόσληψη του Ζινεντίν Ζιντάν ως νέου προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης με άμεση πρόσληψη ως το τέλος της σεζόν και συμβόλαιο για τις επόμενες τρεις σεζόν, ως τις 30 Ιουνίου 2022.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης θα παρουσιάσει απόψε τον Ζινεντίν Ζιντάν στα ΜΜΕ».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ