- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συγκλονιστικό φινάλε είχε ο προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στη Νέα Σμύρνη, όπου ο Πανιώνιος επικράτησε του ΠΑΟΚ με 2-1.
Μέσα σε έναν αγωνιστικό χώρο-λίμνη από τη βροχή, τα λάθη είναι αυτά που έκριναν την αναμέτρηση. Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν με τον Σβιντέρσκι, που εκμεταλλεύτηκε κακή εκτίμηση του τερματοφύλακα Κότνικ, αλλά ο Πανιώνιος ισοφάρισε με τον Ντουρμισάι.
Στην τελευταία φάση του ματς, από μια εκτέλεση φάουλ, ο Πασχαλάκης έκανε κάκιστη έξοδο, ο Σταυρόπουλος είδε την μπάλα μπροστά του ως δώρο και με σουτ σε κενή εστία ολοκλήρωσε την ανατροπή για τον Πανιώνιο. Φυσικά υπάρχει και ρεβάνς στην Τούμπα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι είπε για Κόμπι Μπράιαντ και ΛεΜπρόν Τζέιμς
Eίχαν αρνηθεί να τραγουδήσουν τον εθνικό ύμνο σε αγώνα ποδοσφαίρου και θεωρήθηκαν «προδότριες»
Ο λόγος πίσω από αυτήν την κίνηση
Ο διεθνής Έλληνας μέσος έδειξε τον ουρανό και έβαλε τα κλάματα, καθώς αφιέρωσε το γκολ στη μητέρα του που έφυγε από τη ζωή
Οι απειλές προς την Πάνα Ούντβαρντι περιλαμβάνουν φωτογραφίες όπλων και προσωπικά στοιχεία της οικογένειάς της.
Το post της «γαλανόλευκης»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η φωτογραφία που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Όταν ευθυγραμμίστηκε ο χρόνος και η φάση έμεινε στην ιστορία ως «τα 9άρια του Αντωνιάδη»
Πρώτη η ΑΕΚ στο +2 από τους «ερυθρόλευκους» και «Δικέφαλο του Βορρά»
Ο Δικέφαλος άντεξε στην πίεση των ερυθρόλευκων και έφυγε αλώβητος από το Καραϊσκάκης
Στον τελικό κοντραρίστηκε με αυτήν της Γαλατά
Το «Τριφύλλι» άφησε στην πέμπτη θέση την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου
Η αστυνομία αναγκάστηκε να κάνει χρήση δακρυγόνων
Ο Ολυμπιακός πιέστηκε μόνο σε συγκεκριμένα σημεία του αγώνα
Μια ξεχωριστή στιγμή εκτυλίχθηκε στο ΣΕΦ πριν από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για τη 20η αγωνιστική της Stoiximan GBL.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.