Αθλητισμος

Ο Μελισσανίδης «τελειώνει» τέσσερις από την ΑΕΚ

Ακόμη και βασικότατα στελέχη της ενδεκάδας κινδυνεύουν

341981-718242.jpg
Αργύρης Ευθυμιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
2017707.jpg
© INTIME SPORTS

Την ώρα που ο κόσμος της ΑΕΚ «βράζει» για τις ελλείψεις στο ρόστερ και την –αδικαιολόγητα- σφιχτή οικονομική πολιτική του καλοκαιριού, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν φαίνεται να έχει καταλάβει πώς η ομάδα του από πρωταθλήτρια βρίσκεται δώδεκα βαθμούς πίσω από την κορυφή Νοέμβρη μήνα και δίχως πόντο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Την Κυριακή επισκέφτηκε τους παίκτες στα Σπάτα και τους τα έψαλλε, τονίζοντας πως «κανονικά θα έπρεπε να πληρώνετε και όχι να πληρώνεστε για να παίζετε στην ΑΕΚ»! Επίσης, αναφέρθηκε ονομαστικά στους τρεις παίκτες που μπορούν να μείνουν ελεύθεροι το επόμενο καλοκαίρι και ζητάνε αυξημένα συμβόλαια: «Σιμόες, Μπακασέτας και Λαμπρόπουλος που δεν συμφωνούν με τις προτάσεις που τους έκανα, μπορούν να φέρουν πρόταση και να φύγουν τον Ιανουάριο». Είναι δεδομένο πως οι τρεις είναι πια στοχοποιημένοι και μοιάζει αμφίβολο αν θα ξαναπαίξουν. Ήδη το έμψυχο δυναμικό της «Ένωσης» έχει ελλείψεις, ενώ χθες δεν προπονήθηκε ούτε ο Αϊντάρεβιτς, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο του ιδιοκτήτη αν και δεν παίζει. Ο Σουηδός εκνευρίστηκε και αποχώρησε δίχως άδεια.

Αντίθετα, ο Μελισσανίδης στήριξε τον προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη, παρότι η μέχρι τώρα πορεία δεν δικαιώνει την επιλογή του. Αλλά προφανώς δεν είναι καιρός για… έξοδα και αποζημιώσεις. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ