- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Front Runners in Sports Management: O αθλητισμός με μια άλλη ματιά
Η παρουσία του Θοδωρή Παπαλουκά στην ημερίδα στο Deree κέρδισε τις εντυπώσεις
Η πρώτη ημερίδα Front Runners in Sports Management, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από τη φοιτητική ένωση του προγράμματος της Αθλητικής Διοίκησης, την περασμένη Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, στο Deree – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, σε συνεργασία με το Fox Sports Stories. Με σπουδαία ονόματα όπως ο Θοδωρής Παπαλουκάς να παίρνουν μέρος, η ημερίδα αναμφίβολα είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον καιρό πριν την διεξαγωγή της. Με σημείο αναφοράς το Sports Management, τα trends και τη σημερινές του ιδιομορφίες και με καλεσμένους γύρω από όλο το φάσμα της αθλητικής διαχείρισης έδωσε αρκετές απαντήσεις γύρω τόσο από το παρόν, όσο και από το μέλλον της.
Η πρώτη θεματική αφορούσε τη Διαχείριση Κινδύνων και ξεκίνησε με την ομιλία με τίτλο «Risk Management in Sporting Events». Εισηγητής ήταν ο Γιώργος Μπεμπέτσος, Διευθυντής της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδος (ΕΘΝ.Ο.Α.), υπό την αιγίδα της οποίας πραγματοποιήθηκε η ημερίδα. Ο Γιώργος Μπεμπέτσος στάθηκε στην ουσία των ατυχημάτων. Τον λόγο που αυτά συμβαίνουν και την αντιμετώπισή τους. Συγκεκριμένα ανέφερε «Τα ατυχήματα δεν συμβαίνουν έτσι απλά, η διαφορά είναι στην αξιολόγηση και την προετοιμασία για το πιθανό συμβάν».
Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Σταύρος Δρακουλαράκος, Managing Director του 24Media Holding, με θέμα «Digital Transformation in the Sports Industry: How Organizations Redefine their Strategy in order to Innovate, Engage and Win». Ο κ. Δρακουλαράκος υπογράμμισε την σχέση μεταξύ video games και πραγματικής ζωής, με τις αλλαγές, που χρόνο με τον χρόνο επηρεάζει τη σχέση αυτή: «Παλαιότερα οι σχεδιαστές video games τα έφτιαχναν με τέτοιο τρόπο που να προσομοιώνουν την πραγματική ζωή, σήμερα κάνουν την πραγματική ζωή να προσωμοιώνει τα video games. Άλλαξε τον εαυτό σου πριν το κάνει κάποιος άλλος».
Έπειτα, ο λόγος πέρασε στους πραγματικούς πρωταγωνιστές της εκδήλωσης που δεν ήταν άλλοι από τους ίδιους τους αθλητές. Η Ολυμπιονίκης του πόλο, κα Εύη Μωραϊτίδου ήταν μία από αυτούς και η παρουσίαση της κας Μωραϊτίδου είχε ως θέμα «The Power of the Olympic Truce as a Tool for Promoting Peace and International Understanding – The Role of Elite Athletes». Η πρώην αθλήτρια της Βουλιαγμένης συμπλήρωσε πως: «Οι πυλώνες του εκπαιδευτικού προγράμματος για παιδιά «Σέβομαι την διαφορετικότητα» του Διεθνούς κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας είναι οι Ολυμπιακές αξίες: Συμμετοχή, Ευ αγωνίζεσθαι, Αριστεία και Ισορροπία μεταξύ σώματος, πνεύματος και θέλησης».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λίγες ώρες αργότερα, η οικογένεια εξέδωσε ανακοίνωση
Η ανάρτηση του «δικεφάλου» στα social media για τον Ρουμάνο τεχνικό
Η πρώτη νίκη της σεζόν για τον Έλληνα Ολυμπιονίκη
Με αφορμή την εμφάνιση του στο εναρκτήριο ματς της Πορτογαλίας
Στον καλλιτεχνικό χώρο ο Έλληνας τενίστας είναι γνωστός με το ψευδώνυμο «Stiopkyn»
15 μέλη της αποστολής δεν έλαβαν την απαραίτητη άδεια εισόδου για να εισέλθουν σε αμερικανικό έδαφος
Μεξικό 1970: Το τελευταίο καλοκαίρι της ποδοσφαιρικής αθωότητας
Στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης ισχυρίζονται ότι δεν τον τροφοδότησαν επαρκώς
Απορρίφθηκε το αίτημα να κλείσει η υπόθεση
Ο «Ζοτς» δεν έχει αποφασίσει οριστικά μέχρι στιγμής
Απίστευτες εικόνες από το Όσλο
«Ο Ράζβαν θα αποτελεί πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ» - Η ανακοίνωση
Σπουδαία μεταγραφή για το τριφύλλι με τον Ολλανδό αμυντικό
Οι ώρες και τα κανάλια μετάδοσης
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η οικογένεια του Αργεντινού σταρ ζητάει σεβασμό για αυτό το προσωπικό θέμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.