- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Αλεξάνδρα Τσιάβου με τα χρώματα του ΔΝΟ Ηγουμενίτσας κατέκτησε την πρώτη θέση στο σκιφ γυναικών ανάμεσα στα 12 πληρώματα του τελικού ενώ ο Απόστολος και ο Νίκος Γκουντούλας με τη σημαία του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης τερμάτισαν δεύτεροι στο διπλό σκιφ ανδρών μεταξύ των 16 πληρωμάτων που πήραν μέρος στο δικό τους τελικό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα παράκτιας κωπηλασίας, το οποίο διεξάγεται στο Χέλσινμποργκ της Σουηδίας. Η Τσιάβου και οι αδελφοί Γκουντούλα αγωνίστηκαν με τα χρώματα των συλλόγων τους, αφού στη διοργάνωση δεν μετέχουν Εθνικές ομάδες. Υπενθυμίζεται ότι παράκτια κωπηλασία είναι η κωπηλασία στην ανοιχτή θάλασσα και όχι σε τεχνητά κανάλια, λίμνες ή ποτάμια.
Στο απλό σκίφ των γυναικών η Αλεξάνδρα Τσιάβου έκανε χρόνο χρόνο 00:33:53 και άφησε πίσω της τη Γαλλίδα Στέφανι Σάντρι (00:34:32) και 3η την συμπατριώτισσά της Σάρλοτ Κούντρι (00:34:51). Στο διπλό σκίφ η κόντρα ήταν μεγάλη με τα αδέλφια Γκουντούλα να κοντράρονται μέχρι το τέλος με τα ιταλικά πληρώματα. Τελικά οι αδελφοί Γκαριμπάλντι (ο Φραντσέσκο και ο Φερερίκο) πήραν το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 00:27:33 με τους αδελφούς Γκουντούλα να ακολουθούν πολύ κοντά (00:27:44) και στην τρίτη θέση να τερματίζει το άλλο ιταλικό πλήρωμα, ο Αντρέα Μίλος και ο Στέφανο Ντονάτ με χρόνο 00:27:47. Το επόμενο αθλητικό ραντεβού των κορυφαίων της κωπηλασίας είναι του χρόνου στη Θεσσαλονίκη. Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το Φθινόπωρο του 2014 με συνδιοργανωτές την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία και τον Δήμο Θεσσαλονίκης.
Λ.Χ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το στιγμιότυπο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Στην Πρέμιερ Λιγκ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Έλληνας αστέρας
Τεράστια νίκη για την Ελληνίδα τενίστρια
Αν υπάρξει συμφωνία, θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του Παναθηναϊκού
Επιστροφή στην Ελλάδα για τον Θανάση Αντετοκούνμπο για τον Άρη του Βασίλη Σπανούλη
Ο 19χρονος θα αποτελέσει ακόμη μία σημαντική μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή σε κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αυτό το καλοκαίρι
Ο Ολυμπιακός έχει πληρώσει τη ρήτρα αξίας 16 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσει
Πολύ κοντά η επιστροφή του Μαροκινού στο «τριφύλλι»
Νέο κεφάλαιο στην καριέρα του νεαρού μέσου
Χάνει τις πρώτες αγωνιστικές σε πρωτάθλημα και Euroleague
Τι είπαν πρώην συμπαίκτες του, διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές αλλά και θαυμαστές του
Ο Αργεντινός αστέρας αποσύρθηκε από την Εθνική ομάδα της χώρας του
Τι είπε ο Έλληνας τενίστας
Με αφορμή τη συζήτηση για τη συμμετοχή ή μη τρανς αθλητριών
Ο Σπανούλης μίλησε για το απίθανο ματς με την Ισπανία
Το πρόγραμμα των επόμενων κρίσιμων αγωνιστικών στα προκριματικά
Απίθανη αναμέτρηση που κρίθηκε στην παράταση - Ξανά στο κυνήγι της πρόκρισης για το Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ η Εθνική
Κόντρα στο Νο11 του κόσμου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.