- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στα άκρα φτάνει η κόντρα του Γιάννη Αλαφούζου με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, έχοντας ως αφορμή τη χρήση της Λεωφόρου από την ποδοσφαιρική ομάδα.
Παρά τις φήμες που διαρρέονται ότι οι «πράσινοι» σκέφτονται να πάνε στο ΟΑΚΑ, η ΠΑΕ τις διαψεύδει, αλλά παράλληλα υποστηρίζει ότι έχει δώσει περισσότερα χρήματα στον Ερασιτέχνη, απ’ όσα είχαν συμφωνηθεί. Με δική της ανακοίνωση, η «μάνα του λόχου» του ιστορικού συλλόγου, καλεί τον Αλαφούζο να διαλέξει έδρα, προτρέποντάς τον να πάει στο… Καραϊσκάκη!
Από πέρυσι, η ΠΑΕ χρωστά στον Ερασιτέχνη 590.000 ευρώ για τη χρήση του «Απόστολος Νικολαϊδης», ενώ εφέτος θα πρέπει να καταβάλλει -πέρα από τα χρωστούμενα- άλλες 500.000 για τη σεζόν που έρχεται.
Αργά το βράδυ της Τρίτης, η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» κάλεσε τον Γιαννακόπουλο να αναλάβει τις τύχες της ΠΑΕ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όσα έγιναν στον αγώνα
Τα κανάλια και οι ώρες μετάδοσης
O κίνδυνος υποβιβασμού γίνεται ολοένα και πιο ορατός
Οι συγκινητικές αναρτήσεις των γονιών της
Έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που τα είχε όλα
Οι πόντοι που συγκέντρωσε
Όσα έγιναν στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής της Β΄ φάση
Ο διαιτητής της αναμέτρησης αναγκάστηκε να διακόψει για λίγο τo ματς
Η αντίδραση της τενίστριας στο instagram
Ποιους έχει στη διάθεσή του ο Ράφα Μπενίτεθ
Αφού εξασφάλισε την πρωτιά στην κανονική περίοδο της διοργάνωσης
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
Ένας από τους μεγαλύτερους σουτέρ όλων των εποχών
«Ακόμη και η καταγγέλλουσα Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός είχε ζητήσει μόνο την επιβολή προστίμου ύψους 10.000 ευρώ»
Εδώ και αρκετό διάστημα οι σχέσεις των δύο πλευρών δοκιμάζονται
Ανακοίνωση κατά του Βαγγέλη Λιόλιου εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Παράλληλα απέφυγε τις αιχμές Ρανιέρι
Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ
Τι συνέβη και κλιμακώθηκε η ένταση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.