- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Ντουράντ… ντύθηκε Λεμπρόν (video)
Με 43 πόντους του KD, το Γκόλντεν Στέιτ νίκησε μέσα στο Κλίβελαντ και έκανε το 3-0
Μία νίκη μακριά από τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο τους στο ΝΒΑ βρίσκονται οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.
Στο παιχνίδι που έγινε τα ξημερώματα στο Κλίβελαντ, οι πρωταθλητές επικράτησαν με 110-102 και έκαναν το 3-0 στη σειρά που λήγει στα τέσσερα νικηφόρα ματς. Αργά ή γρήγορα οι «πολεμιστές» θα πάρουν και αυτόν τον τίτλο, καθώς δείχνουν πολύ ανώτεροι από τους Καβαλίερς. Άλλωστε, ποτέ μία σειρά δεν έχει ανατραπεί από το 3-0.
Ο Κέβιν Ντουράντ έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση με 43 πόντους, που είναι ρεκόρ καριέρας στα πλέι οφ. Σφράγισε, μάλιστα, τη νίκη της ομάδας, ευστοχώντας σε τρίποντο από τα 9,5 μέτρα!
Έτσι, κάλυψε και την κακή εμφάνιση του Κάρι, ο οποίος σημείωσε 11 πόντους με 1/10 τρίποντα. Πάντως, στο φινάλε έβαλε επτά κρίσιμους πόντους και το μοναδικό του τρίποντο στη βραδιά.
Από τη μεριά των ηττημένων, ο Λεμπρόν Τζέιμς μπορεί να έκανε ένα ακόμα τριπλ νταμπλ με 33 πόντους, 10 ριμπάουντ και 11 ασίστ, αλλά μοιάζει κουρασμένος. Λογικό, αφού παίζει σχεδόν σε κάθε αγώνα για 46-48 λεπτά. Οι συμπαίκτες του -ως γνωστόν- δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και οι Καβαλίερς μοιραία βρίσκονται μια ανάσα από την απώλεια του πρωταθλήματος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Eίχαν αρνηθεί να τραγουδήσουν τον εθνικό ύμνο σε αγώνα ποδοσφαίρου και θεωρήθηκαν «προδότριες»
Ο λόγος πίσω από αυτήν την κίνηση
Ο διεθνής Έλληνας μέσος έδειξε τον ουρανό και έβαλε τα κλάματα, καθώς αφιέρωσε το γκολ στη μητέρα του που έφυγε από τη ζωή
Οι απειλές προς την Πάνα Ούντβαρντι περιλαμβάνουν φωτογραφίες όπλων και προσωπικά στοιχεία της οικογένειάς της.
Το post της «γαλανόλευκης»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η φωτογραφία που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Όταν ευθυγραμμίστηκε ο χρόνος και η φάση έμεινε στην ιστορία ως «τα 9άρια του Αντωνιάδη»
Πρώτη η ΑΕΚ στο +2 από τους «ερυθρόλευκους» και «Δικέφαλο του Βορρά»
Ο Δικέφαλος άντεξε στην πίεση των ερυθρόλευκων και έφυγε αλώβητος από το Καραϊσκάκης
Στον τελικό κοντραρίστηκε με αυτήν της Γαλατά
Το «Τριφύλλι» άφησε στην πέμπτη θέση την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου
Η αστυνομία αναγκάστηκε να κάνει χρήση δακρυγόνων
Ο Ολυμπιακός πιέστηκε μόνο σε συγκεκριμένα σημεία του αγώνα
Μια ξεχωριστή στιγμή εκτυλίχθηκε στο ΣΕΦ πριν από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για τη 20η αγωνιστική της Stoiximan GBL.
Περισσότεροι από 30.000 δρομείς πήραν το νούμερο τους από την ERGO Half Marathon Expo
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.