Αθλητισμος

Το πιο «κιτρινόμαυρο» Σάββατο

Σήμερα γιορτάζει ολημερίς η ΑΕΚ την κατάκτηση του πρωταθλήματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4444769_1.jpg
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Το τριήμερο που τόσο πολύ περίμεναν έχει ξεκινήσει πανηγυρικά για τους φίλους της ΑΕΚ, που χθες βράδυ πανηγύρισαν την πρόκριση στον τελικό του μπασκετικού Τσάμπιονς Λιγκ και σήμερα θα κάνουν το μεγάλο πάρτι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο.

Στις 7 το απόγευμα ξεκινά το ματς της τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, όπου αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 10.000 φίλοι της ΑΕΚ. Όταν ο αγώνας τελειώσει θα ξεκινήσει από εκεί η πορεία των παικτών του Μανόλο Χιμένεθ με το ανοικτό πούλμαν που επιστρατεύτηκε ειδικά για την περίσταση και θα πάει στη γειτονική Νέα Φιλαδέλφεια.

Θα περάσει απ’ όλη τη Λεωφόρο Δεκελείας για να φτάσει στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ που κατασκευάζεται και θα είναι έτοιμο του χρόνου.

Περιττό να ειπωθεί πως δεκάδες χιλιάδες οπαδοί θα συμμετέχουν στη γιορτή, με αρκετούς να έχουν την πρόθεση να πάνε από το πρωί στη Φιλαδέλφεια και να κάτσουν εκεί ως τα ξημερώματα της Κυριακής!

Μέχρι τότε να θυμηθούμε τι έγινε την προπερασμένη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ και πως έζησαν 60 χιλιάδες άνθρωποι το ματς με τον Λεβαδειακό που έκρινε μαθηματικά τον τίτλο:

AEK F.C. - Λεπτό προς λεπτό η Κυριακή του τίτλου

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ