Αθλητισμος

Κρίσιμη εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό

Παίζεται το μέλλον του στη Σούπερ Λιγκ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4423404.jpg
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/ EUROKINISSI

Η ήττα από την ΑΕΚ δεν στεναχώρησε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού όσο κυρίως η αντιμετώπιση που είχαν από τη διαιτησία, αφού ο ρέφερι Θάνος έκανε ένα σωρό λάθη, όλα εις βάρος των «πράσινων».

Αυτό που μετράει περισσότερο, όμως, είναι η αδειοδότηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μέσα στο σαββατοκύριακο τελείωσε η προθεσμία υποβολής φακέλων και στον ΠΑΟ δεν έχουν παραδώσει ακόμη τα στοιχεία τους.

Όμως, ευελπιστούν πως θα υπάρξει παράταση και ότι θα καταφέρουν κι αυτοί να παραδώσουν έναν φάκελο που θα τους επιτρέπει τη συμμετοχή και στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Σήμερα υπάρχουν εκδικάσεις οικονομικών υποθέσεων για τα χρωστούμενα σε παίκτες όπως ο Εσιέν και ο Τελάντερ, αλλά ουσιαστικά έχει βρεθεί η χρυσή τομή με τους εκπροσώπους των παικτών.

Ακόμη, είναι πιθανό να εκδοθεί η απόφαση που θα δικαιώνει τον Γερμανό Βέμερ, κάτι που σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα τιμωρηθεί με -3 βαθμούς. Όμως για να τελεσιδικήσει η απόφαση θα πρέπει να περάσουν τρεις εργάσιμες μέρες από τον επόμενο αγώνα της ομάδας. Κι αυτός είναι σε 14 μέρες κόντρα στον Ατρόμητο. Οπότε, κι εδώ υπάρχει χρόνος να διευθετηθεί το ζήτημα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.