Αθλητισμος

«Αγκάθι» ο Βέμερ, προχωρά με κάθε επισημότητα ο Γιαννακόπουλος

Οι δύο όψεις του νομίσματος στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4182816.jpg
EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ

Μπορεί ο Γιάννης Αλαφούζος να λέει στους στενούς συνεργάτες του ότι είναι διατεθειμένος να πληρώσει τα άμεσα χρέη του Παναθηναϊκού, ώστε η ομάδα να μην χάσει βαθμούς και να κινδυνεύσει με υποβιβασμό, ωστόσο στην πράξη τίποτα δεν έχει συμβεί.

Ο Γενς Βέμερ είναι απ’ αυτούς που δεν δέχονται συμβιβασμούς και από τη στιγμή που η υπόθεσή του έχει εκδικαστεί, αναμένεται τις επόμενες μέρες να «ενεργοποιήσει» το -3 από τη φετινή βαθμολογία για το «τριφύλλι».

Για να αποσύρει την προσφυγή του, ο Γερμανός μπακ ζητά 300.000 «ντούκου» και τα υπόλοιπα σε τρεις δόσεις των 100.000 ευρώ. Ο Αλαφούζος δεν δέχεται κάτι τέτοιο, ενώ ο χρόνος πιέζει.

Παράλληλα, η κοινοπραξία που θα αναλάβει το Athens Alive –και κατά συνέπεια τον Παναθηναϊκό- μαζί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, έστειλε επιστολή στον Αλαφούζο, εκφράζοντας το ενδιαφέρον της να αναλάβει τις τύχες της ΠΑΕ.

Το ακριβές περιεχόμενό της δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά πάντοτε υπάρχει η υπενθύμιση πως για να προχωρήσει το project, θα πρέπει να δώσει το τελικό ΟΚ η κυβέρνηση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ