Αθλητισμος

Εσπευσμένα στο Μέγαρο Μαξίμου ο υφυπουργός Αθλητισμού

Ανοικτό το ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος μετά τις εικόνες ντροπής στην Τούμπα - Άφαντος ο Σαββίδης, καταζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
koubouri23423.jpg
EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης στο πλαίσιο έκτακτης συνάντησής του με τον Αλέξη Τσίπρα, στον απόηχο των όσων ντροπιαστικών για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα.

Με τις εικόνες από το #koubouri του Ιβάν Σαββίδη να κάνουν τον γύρο της Ευρώπης, εξετάζεται πλέον η λήψη δραστικών μέτρων για να μην επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα στα ελληνικά γήπεδα. Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα που η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου στην Τούμπα, την ώρα που τα ερωτήματα για την «πολιτική λύση» στην υπόθεση με το ρολό της ταμειακής που έστειλε στο νοσοκομείο τον Όσκαρ Γκαρθία, παραμένουν αναπάντητα.

Ήδη, επί τάπητος έχει πέσει και το θέμα της προσωρινής διακοπής του πρωταθλήματος της Super League μέχρι τουλάχιστον να εκδοθούν τελεσίδικα όλες οι δικαστικές αποφάσεις που έχουν κάνει άνω - κάτω τη βαθμολογία περιπλέκοντας τα πράγματα στην κούρσα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Νωρίτερα, ο κ. Βασιλειάδης είχε αναφέρει σε δηλώσεις του ότι πρέπει να ληφθούν «δύσκολες αποφάσεις».

Την ίδια στιγμή, άφαντος παραμένει ο Ιβάν Σαββίδης σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ