- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Πνιγμένος στην εσωστρέφεια ο Ολυμπιακός
Τα συνεχή άσχημα αποτελέσματα δεν δείχνουν να βάζουν μυαλό στους «ερυθρόλευκους»
Είναι εμφανές πως ο Ολυμπιακός δεν έχει μάθει να χάνει. Με 19 πρωταθλήματα τα τελευταία 21 χρόνια, οι οπαδοί του, η διοίκηση και οι παίκτες που έρχονται, μοιάζουν μαθημένοι και εθισμένοι στους τίτλους.
Μόνο που φέτος, είναι πολύ πιθανό οι «ερυθρόλευκοι» να μείνουν με άδεια χέρια. Από το Κύπελλο αποκλείστηκαν, ενώ στο πρωτάθλημα είναι στο -4 από την ΑΕΚ, το βράδυ μπορεί να βρεθούν στο -6 αν ο ΠΑΟΚ νικήσει εντός έδρας τη Λάρισα και ίσως στο -9, αν τιμωρηθεί η ομάδα για την εισβολή οπαδών στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Είναι πασιφανές πως ο φετινός σχεδιασμός του Ολυμπιακού δεν είναι καθόλου καλός. Παίκτες που το καλοκαίρι ήρθαν σαν… παικταράδες (Καρσελά, Εμενίκε, Βούκοβιτς) έχουν ήδη φύγει ως «παλτά», ενώ οι συνεχείς αλλαγές στην ενδεκάδα, καταδεικνύουν πως το πρόβλημα στο ρόστερ είναι γενικό, παρά τα χρήματα που δαπανήθηκαν.
Βέβαια μην ξεχνάμε πως το καλοκαίρι ο Χάσι έκανε την προετοιμασία, εν συνεχεία απολύθηκε για να έρθει ο Λεμονής, ο οποίος –παρά τις αδυναμίες- έφερε την ομάδα πρώτη, για να φύγει και αυτός και να αντικατασταθεί με τον Όσκαρ Γκαρθία, ο οποίος αρχικά δεν κατάλαβε που βρίσκεται και πριν… καταλάβει έπαθε τη φλεγμονή στη σκωληκοειδίτιδα και έμεινε εκτός, για να αναλάβει υπηρεσιακός ο Χρήστος Κόντης.
Το μεγάλο πρόβλημα του Ολυμπιακού, πάντως, δεν είναι η διαιτησία. Το κακό είναι ότι άπαντες στο Λιμάνι ρίχνουν εκεί τις ευθύνες, στρουθοκαμηλίζοντας ουσιαστικά. Έτσι, δεν διορθώνουν τα λάθη τους, δεν κάνουν αυτοκριτική και ίσως η χρονιά να συνεχιστεί ακόμη πιο άσχημα.
Στα πιο σοβαρά, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης αποχώρησε από 2-2 με τον Ατρόμητο, έχοντας τρία σπασμένα πλευρά. Ο διεθνής χαφ είχε σύγκρουση με τον Νταουντά και μάλιστα για λίγο έχασε τις αισθήσεις του. Ευτυχώς, το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού του έδωσε άμεσα τις πρώτες βοήθειες, και δεν αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Μάλιστα, ο παίκτης συνέχισε να παίζει –μιας και το ήθελε πολύ- αλλά γρήγορα έγινε αλλαγή, διότι με τέτοια θέματα υγείας δεν παίζουν.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς ένας αγώνας ποδοσφαίρου αποκαλύπτει τις κοινωνικές μας αξίες και τη στάση μας απέναντι στους κανόνες
Τι δήλωσε ο Έλληνας τενίστας
Η νέα προσθήκη του «τριφυλλιού» επέλεξε να φορέσει τη φανέλα με τον αριθμό «10»
Ηττήθηκε ο Έλληνας τενίστας
Τι δήλωσε ο Έλληνας αστέρας των Μπακς
Ηττήθηκαν εντός έδρας από τους πρωταθλητές Θάντερ
Πού βρίσκεται ο Ολυμπιακός
Ήττα με 2-0 για τους «αετούς»
Ασταμάτητη και αήττητη η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο
Η ελληνική εξέδρα έδωσε δυναμικό «παρών» στον αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη
Οι πρωταθλητές Αφρικής έφτασαν στο Ντακάρ τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οπαδός αποκάλεσε τον Γάλλο σέντερ «τουρίστα» και εκείνος απάντησε με μια φωτογραφία
Μετά τον αποκλεισμό της από το Australian Open, η Μαρία Σάκκαρη παραδέχτηκε πως δεν έπιασε την απόδοση που ήθελε
Τα κανάλια και οι ώρες των αγώνων
Ποιες δύο ομάδες έχουν αποκλειστεί
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.