Αθλητισμος

Κι όμως… έχασε η Σίτι!

Πρώτη φετινή ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ για την ομάδα του Γουαρδιόλα

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
gouardiola.jpg
EPA/Nigel Roddis

Πέρασαν 22 αγωνιστικές για να υποστεί την πρώτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα, η φανταστική Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γουαρδιόλα. Οι «πολίτες» σταμάτησαν το τρελό τους σερί στο «Άνφιλντ», όπου η Λίβερπουλ τους νίκησαν με 4-3, σ’ ένα εκπληκτικό ματς, που λίγο έλειψε να έχει απίστευτες ανατροπές.

Οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ είχαν στα χέρια τους το ξεκάθαρο προβάδισμα με 4-1, δέχτηκαν δύο γκολ στο τέλος και κινδύνευσαν ακόμη και με ισοφάριση!

Παρά την ήττα της, η Μάντσεστερ Σίτι δεν κινδυνεύει. Παραμένει πρώτη με 62 βαθμούς, ενώ την ακολουθούν Μάντσεστερ Γ., Λίβερπουλ και Τσέλσι με 47.

Ο Δράκουλας Των Εξαρχείων - O Drakoulas Ton Exarheion 7

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαρία Σάκκαρηω
Η Αθήνα επέστρεψε στον παγκόσμιο χάρτη του τένις και η Σάκκαρη της χάρισε μια αξέχαστη εβδομάδα

Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο μπροστά στο κοινό της, όμως όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες έγιναν μάρτυρες μιας εμπειρίας που ξεπέρασε το αποτέλεσμα.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY